AKP 2.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EROL ARTAR'IN BASIN AÇIKLAMASI

AKP 2.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EROL ARTAR'IN BASIN AÇIKLAMASI

AKP 2.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EROL ARTAR'IN BASIN AÇIKLAMASI

KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM, DEĞERLİ DOSTLARIM, SEVGİLİ AK PARTİLİ DAVA ARKADAŞLARIM.


Doğup büyüdüğüm topraklarda yaşayan hemşehrilerime; bu güne kadar, 30 yılı aşkın bürokratik ve sosyal bağlamda edindiğim bilgimi- becerimi aktarmak, Ülkemize ve insanımıza AK Parti çatısı altında milletvekili olarak saygın ve etkin hizmet etme, Ülkemin ve bölgemin birlik ve beraberliği içerisinde çıkarlarını savunma çabam şimdilik hedefe ulaşamamış gözükmektedir.
Yöremin gerek sivil toplum kuruluşları gerekse saygın dostlarımın, Aday Adayı olmam ile ilgili olarak şahsıma yaptıkları iyi niyetli önerilerini kabul etmemem gibi bir lüksümün olmadığını da düşünerek çıktığım bu yolda bana destek veren, çalışmalarıma katkıda bulunan, sivil-resmi pek çok kesimle görüşmemde heyetime refakat eden ve organizasyonlarımı yapan, bu görüşmelerime samimiyetle katılan tüm hemşerilerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Her ne kadar, şu aşamada, zahiren hedefe ulaşamamış gibi gözüksem de siyasetten, sanata, bilimden, ticarete ve ekonomiye kadar her alanda toplumda ve seçim bölgemde kendisine yer edinmiş, uyumlu, başarılı, tabanı temsil eden ya da tabanın tam kendisi olan çok sayıda hemşerimle tanışmış olmaktan gurur duyuyorum. Seçim bölgemi ziyaretlerim esnasında farklı siyasi görüş ve farklı kültürleri temsil eden tüm kesimler tarafından sıcak karşılanıp kabul görmemin de benim açımdan ne kadar memnuniyet verici olduğu izahtan varestedir.
Aday adaylığım süresince, sivil toplum kuruluşlarının (Ankara merkezli ve yöremize ait meslek kuruluşları, sosyal- kültürel dayanışma dernek ve federasyonların) başarılı temsilcilerini, yöremizin kıymetli basın mensuplarımızı tanıma imkanını bulmuş olmaktan ve çeşitli toplantılar vesilesiyle onlarla birarada bulunmaktan, işbirliği yapmaktan ve de onların manevi desteklerini almış olmaktan onur duyduğumu özellikle belirtmek isterim. Sektör temsilcilerinin desteğini her zaman yanımda hissetmek, bu bölgede doğup büyümüş her insana nasip olacak bir nimet olmadığından, lehime olan bu farkın ne kadar büyük bir güç olduğunu ve engellenemeyeceğini belirtmek isterim.
Kısa sürede bu kadar çok insanın sevgisini kazanmanın, coşkulu dostlar edinmenin, Allah’ın her kuluna nasip etmediği büyük huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum.
Gönül bağlılığımız olduğu için sözlerin yetersiz kaldığı, asla ve asla veda mahiyetinde olmayan bu duygu ve düşüncelerle, seçim bölgemin her bir ferdini Allah’a emanet ediyor, kendilerine aileleri ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, devletteki kutsal görevimin bıraktığım noktasından milletime hizmete devam etmek üzere görevime dönüyorum.
Saygılarımla…


Erol ARTAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum