AKDEMİR Tesisat Yeni Mağazası’nda Hizmete Hazırlanıyor

AKDEMİR Tesisat Yeni Mağazası’nda Hizmete Hazırlanıyor

Çubuk’ta yaklaşık 13 yıllık deneyimi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Akdemir Tesisat, yeni satış mağazası ve uzman kadrosuyla sıhhi tesisat, doğalgaz ısı sistemleri, duşakabin, banyo dekorasyonu ve banyo mobilyaları gibi ürünleriyle müşterilerine h

Çubuk’ta yaklaşık 13 yıllık deneyimi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Akdemir Tesisat, yeni satış mağazası ve uzman kadrosuyla sıhhi tesisat, doğalgaz ısı sistemleri, duşakabin, banyo dekorasyonu ve banyo mobilyaları gibi ürünleriyle müşterilerine hizmet verecek.

Sıhhi tesisat kombi ve doğalgaz tesisatı sektöründe günümüzün sayılan ve sevilen firması olan Akdemir Tesisat, yeni konseptiyle yeni mekanda Çubuklu müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarına başladı.

 Sıhhi tesisat ile sektöre giren Akdemir Tesisat sahibi İbrahim Akdemir, doğalgaz, kalorifer tesisatı alanında çalışmalarına devam ederken, banyo ve dekorasyonu alanında da daha iyi hizmet vermek amacıyla Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:14/19’da yeni mağaza açmaya karar verdi.

İlçedeki önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla yola çıkan Çubuklu girişimci İbrahim Akdemir, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Arı Sokak No:3/B’deki işyerinin küçük ve ara sokakta olması nedeniyle hem geniş, ferah hem de cadde üzerinde olan Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:14/19’da bulunan yaklaşık 400 metrekarelik mağazaya taşınmak için çalışmalarına başladı.

Yeni mağazada sektöre yönelik bir çok alanda hizmet verecek olan İbrahim Akdemir, plan, proje, kombi, doğalgaz tesisatı, kat kaloriferi, merkezi sistem, kömürlü ve doğalgazlı kazan sistemleri, sıhhi tesisat,  inşaat taahhüt (anahtar teslim), bakım, onarım, tamir, montaj sistemleri, ankastre ve sıhhi tesisat malzemeleri banyo dekorasyonu, çamaşır dolapları ve duşakabinlerde kaliteyi Çubuklularla buluşturacak.    

Bizzat ekibinin başında kendisinin hizmet verdiğini dile getiren İbrahim Akdemir, müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Sektörde kaliteli ürünlerle, kaliteli hizmeti birlikte vermek için yeni oluşuma gittiklerini kaydeden İbrahim Akdemir, “Bugüne kadar sunduğumuz kaliteli hizmetimizi inşallah yeni mağazamızla birlikte kaliteli ve çok çeşitli alternatif ürünlerle birlikte sunacağız. İlçe halkımızın 40 kilometre uzakta Ankara’dan değil ayağının dibinde mağazamızdan görerek, beğenerek ürün almalarını ve istedikleri an ulaşabilecekleri ücretsiz montaj hizmetinden ve teknik destek hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayacağız.  Biz doğalgaz, sıhhi tesisat ve banyo dekorasyon sektöründe müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların ayrıcalıklı olduklarını hissettirmektir için mücadele edeceğiz” dedi.

 Akdemir Tesisatın Sloganı, “Güler Yüzlü ve Kaliteli Hizmet, Kaliteli Ürün ve Kaliteli Yaşam”

Akdemir Tesisatta, Banyo Dekorasyonu, Çamaşır Dolapları ve Duşakabinler, Tesisat Plan, Proje, Kombi, Doğalgaz Tesisatı, Kat Kaloriferi, Merkezi Sistemler, Kaskat Sistemleri, Kömürlü ve Doğalgazlı Kazan Sistemleri, Sıhhi Tesisat,  İnşaat taahhüt (Anahtar Teslim), Bakım, Onarım, Tamir, Montaj Sistemleri, Sıhhi tesisat malzemelerinde kaliteli hizmet sunar.

-İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var

Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.

AKDEMİR Tesisat

İbrahim AKDEMİR

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:14/19 Çubuk /Ankara

GSM: 0507 490 15 03

-İstediğiniz ölçülerde duşakabin yapılır!

Akdemir Tesisatta Neler Var?

-Banyo Dolapları

Asma Banyo Dolapları Banyo Boy Dolapları Banyo Dolap Modelleri Çamaşır Makinesi Dolapları Çok Amaçlı Banyo Dolapları

-Banyo Aksesuarları

Banyo Aksesuarları (Duvara Monte) Banyo Aksesuarları (Endüstriyel) Banyo Aksesuarları (Set Üstü) Banyo Askıları Banyo Aynaları Banyo Tabureleri Duş Rafları

-Çöp Kovaları ve Fırçaları

Ayaklı Fırçalık ve Kağıtlık Seti Klozet Fırçaları Çöp Kovaları

-Klozet ve Lavabolar

Asma Klozetler Klozetler Lavabolar

Hizmetlerimiz;

» Duşakabin » Sıhhi Tesisat Malzemeleri » Yapı Malzemeleri » Banyo Aksesuarları » Bataryalar

» Banyo Dolapları » Duşakabin İmalatı ve Tesisat Malzemeleri

2dsc07205.jpg

manset.jpg

resim37385-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.