Ak Parti'nin Seçim Startı Çarşambaya

Ak Parti'nin Seçim Startı Çarşambaya

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından önümüzdeki Çarşamba günü saat 13.00'te Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek aday tanıtım toplantısına, Başbakan Tayyip Erdoğan da katılacak.

AK Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinde partinin en doğru isimlerle yola çıktıklarını belirterek, "Aylar öncesinden başladığımız seçim hazırlıklarımız tamamlandı. Başta Büyükşehir Belediyesi ardından 25 ilçe ve beş beldenin tamamını kazanabilmek çarşamba günü Başbakan Erdoğan'ın katılımı ile seçim startını veriyoruz" dedi.
2007 genel seçimlerinde alınan yüzde 47'lik oy oranını hatırlatan ve Ankara'da bu oy oranını aşacaklarını iddia eden Bilge şunları söyledi:

"Yerel seçimlere iki ay kala tüm adaylarımız ve altyapımızla halkımızın huzuruna çıkmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Kocatepe Kültür Merkezi'nde Başbakanımız'ın katılımıyla adaylarımızı tanıtacağız. Bir anlamda yola devam ettiğimiz arkadaşlarımız ve yeni adaylarımızla koordineli bir çalışmanın startını da vereceğiz. Genel Başkanımızın ve parti yöneticilerimizin en doğru isimleri belirlediğini düşünüyoruz. Başta Büyükşehir Belediyesi ardından 25 ilçe ve beş beldenin tamamını kazanabilme hedefiyle Ankaralılar'ın huzuruna çıkacağız.
Belediyeciliğin nasıl yapılacağını, kentlerin, ilçelerin nasıl yönetileceğinin canlı kanıtı olan partimize halkımızın şimdiden ilgisi büyük. Vatandaşımızın geçmişte olduğu gibi bu kez de teveccühünü kazanacağımızı düşünüyoruz".

Öte yandan, 7 Şubat olarak planlanan aday tanıtım toplantısının öne çekilme sebebinin aynı tarihte Türkiye genelinde bir aday tanıtımı yapılmasının kararlaştırılması olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.