Ak Partililer İftarda Buluştu

Ak Partililer İftarda Buluştu

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Parti Mensuplarına iftar yemeği verdi..

Ak Parti Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Halis Bilge; Ankara İl Teşkilatının kuruluşundan bu yana görev yapan başta il kurucuları olmak üzere parti mensuplarını Bilkent Otel'de geleneksel İftar yemeğinde Başbakan R.Tayyip ERDOĞAN"LA bir araya getirdi.Yemeğe çok sayıda parti mensubu katılarak kuruluşundan bu yana görev yapanlar aynı zamanda hasret giderdi.İftar sonrası Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Halis BİLGE yaptığı konuşmada göreve geldiğimiz günden itibaren Başta Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vermiş olduğu programlar doğrultusunda her türlü teşkilat çalışmaları sonucunda başta Milletvekili ve referandum seçimlerinde istenilen düzeyde oy alarak başarılı çalışmalara imza atan teşkilat mensuplarıma huzurlarınızda teşekkür etti. Önümüzdeki yerel yönetimler seçimlerinde de aynı başarıyı göstererek Ankara'da Metropol, taşra ve Belde belediye başkanlıklarını alarak sloganımız olan ÜÇLÜ OLSUN GÜÇLÜ OLSUN düşüncemizin gerçekleşeceğine inanıyor,şimdiden parti mensuplarının ve vatandaşların bayramını kutlardı ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Daha sonra Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,yemekte yaptığı konuşmada 'Türkiye'de medyanın güvenilirliğini yitirdiğini ve kendini bitirdiğini' söyledi.


'Onun için, bundan sonra ben de diyorum ki, partinin mensupları olarak yalan yanlış bu haberleri yapan medyaya karşı sizler de kampanyanızı başlatın, sürdürün ve bu gazeteleri evinize sokmayın almayın. Bu kadar açık konuşuyorum. Siz mi bize karşı yalan bu tür yalan yanlış kampanyaları yapıyorsunuz? Tamam, biz de en doğal, en tabii olan hakkımızı kullanıyoruz, size karşı bu kampanyayı başlatıyoruz, almıyoruz. Hangi dilden anlarsanız o dilden konuşacağız ve biz bu ülkede bu hizmetleri canla başla sürdürürken bir de sizle mi uğraşacağız ya. İşimiz gücümüz var arkadaş. diyerek konuşmalarını tamamladıktan sonra il başkanlığı futbol turnuvasında birinci gelen Çubuk İlçe Başkanlığına Kupa'yı vererek toplantıdan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.