Ak Partili Belediyeler, Gençler İçin Harekete Geçiyor

Ak Partili Belediyeler, Gençler İçin Harekete Geçiyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, 24 Eylül'de Ankara'da, Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Eğitim Politikaları Çalıştayı düzenleyecek.

AK Parti Genel Merkezinden alınan bilgiye göre,Ankara Büyükşehir Belediyesi kabul salonunda düzenlenecek çalıştayda, "yurtlar, uyuşturucu madde bağımlılığı, yardımcı kurslar ve sosyal-kültürel etkinlikler" konuları ele alınacak. 
Ayrıca "çocuk ve gençlerin kendi moral değerleri çerçevesinde yetişmelerini sağlamak için konferanslar, seminerler, yarışmalar, kulüp çalışmaları, geziler, müzik, sinema kursları" gibi etkinlikler de düzenlenmesi de planlanacak.
- İşbirliği modeli üzerinde çalışılacak
Çalıştayda gündeme getirilecek konularda, başkanları AK Parti'li olan belediyeler ile Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığının işbirliğinde ortak çalışmalar yürütülmesi hedefleniyor.
Kurumlarla nasıl bir iş birliği ve eşgüdüm oluşturulabileceğinin tartışılacağı çalıştaya, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.