AK Parti'den Teşekkür Yemeği

AK Parti'den Teşekkür Yemeği

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde çalışan ilçe teşkilatı mensuplarıyla sandık görevlileri ve mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde çalışan ilçe teşkilatı mensuplarıyla sandık görevlileri ve mahalle temsilcilerine teşekkür etti. 

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı 2015 yılı kasım ayı "Olağan Danışma Toplantısı" düzenledi. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen programa AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Teşekkür yemeğinin açılış konuşmasını yapan Demirbaş, "Sandık başkanlarımıza, muhtarlarımıza, mahalle temsilcilerimize ve bu davaya hizmet eden herkese teşekkür ederim. Yaptığınız özverili çalışmalarınız sayesinde 1 Kasım bizim dönüm noktamız oldu. Partimiz yüzde 49,5 gibi bir oy alarak tek başımıza iktidar oldu ve bunda sizlerin büyük emekleri var. Ben buradan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

AK Parti'nin ilçelerinde bugüne kadar hiç olmayan bir oranla rekor oy alarak 1 Kasım seçimlerini tamamladığını söyleyen Acehan da "1 Kasım'da verilen destekle vatandaşlarımız istikrarı ve huzuru tercih ettiğini bir kez daha göstermiştir. Bizim yapmış olduğumuz çalışmaların, atmış olduğumuz oyların olumlu sonuçlarını biz 10 yıl sonra çok daha iyi hissedeceğiz. Bizden sonra ki nesillere devredeceğimiz Türkiye'nin huzurunda, barışında, bütünlüğünde bizim de çorbalarımız olduğunu kendi torunlarımıza gönül rahatlığı ile anlatacağız" diye konuştu.  

AK Parti Ankara Milletvekili Ceylan ise şunları kaydetti:

"Kimin en ufak bir emeği geçmişse sağ olsun. Sandık başları iyi tutulunca zafer ardından geliyor. Şimdi sıra bizde, bizde en iyi şekilde hizmet edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde aldığımız bir uyarı vardı ve bu uyarıyı hiçbir zaman unutmayacağımız. Bundan sonra dertlerimizi sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Bizim için Çubuk çok daha fazla önemli, inşallah hep beraber ilçe başkanımızla belediye başkanımızla birlikte Çubuk'umuza elimizden geldiğince daha fazla hizmet getireceğiz."

Konuşmaların ardından AK Parti'nin kuruluşunu anlatan kısa film gösterimi yapılırken, programın sonunda ise davetlilere yemek ikram edildi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/milletvekili-seciminin-ardindan-1480004/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum