AK Parti'den 2. Bölgede Çubuk'lu Aday

AK Parti'den 2. Bölgede Çubuk'lu Aday

Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerde Çubuklular ve Ankaralılar, 'Mecliste yerel aday istiyoruz' kampanyası başlatarak siyasi partilere mesaj gönderiyorlar.

Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerde Ankaralılar, 'Mecliste yerel aday istiyoruz' kampanyası başlatarak siyasi partilere mesaj gönderiyorlar.

ANKARA YEREL ADAY İSTİYOR
Başlatılan kampanya çerçevesinde iktidar partisi AK Parti'den Ankara 2. Bölge Aday Adayı olarak siyaset sahnesine çıkan Emin Kerimoğlu, çalışmalarını hız kesmeden aralıksız devam ediyor. Kerimoğlu, Başkent Ankara Konseyi Platformu İcra Kurulu Üyesi, BAŞANKADER İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmekte olan AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Emin Kerimoğlu, aynı zamanda bir işadamı ve siyasetçi. Kerimoğlu, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın da Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.
 

Ankaralılar artık bu seçimlerde bir değişim yaşamak istiyor. Yerel aday istiyor, kendisini mecliste temsil edecek, kendi içinden çıkan, 24 saat kendisine ulaşabilecekleri bir milletvekili istiyorlar. Hangi siyasi parti olursa olsun, Ankaralıların özlemi bu. Bu doğrultuda AK Parti'den Ankara'da Milletvekili Aday Adayı olarak ortaya çıkan ve Ankaralıları en iyi şekilde temsil edebilecek yerel adayların sayısı da hızla artıyor.

Aslen Çubuk'lu olan Kerimoğlu, Keçiören'de doğup büyümüş. Bir Çubuklu olarak Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde AK Parti'den Ankara 2. Bölge Milletvekili A. Adayı oldu.

ARTIK SÖZ HAKKI ANKARALILARDA


�Şimdiye kadar Ankaralılar seçilmişlerden şikayetçi olup olumsuzluklar yaşamışlarsa bütün bu olumsuzlukların çaresi bende, ben değerli hemşerilerimin duygu ve düşünceleri ile büyüdüm, yaşıyorum ve bundan sonra da aynı amaç doğrultusunda hareket etme arzusundayım. Beni tanıyanlar iyi bilirler ki, aynı zamanda bir gönül adamıyım, hizmet erbabıyım, o halde istek ve temennilerin birleştirileceği, zorlukların aşılacağı ve çaresizliklerin giderileceği buluşma noktası ben olacağım. Allah nasip eder de bu yolculuğumuzdan olumlu sonuç alırsak bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımızla birlikte yapacak, projelerimizin gelişmesinde ve uygulanmasında ilk söz hakkı Ankaralıların olacaktır. Gayretimiz ve kararlılığımız Hakk için halka hizmet yolunda muvaffak olmaktır. Bu manada tüm hemşerilerimden, tüm Ankaralılardan destek bekliyor, bu vesile ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum.� Şeklinde konuştu.

Emin Kerimoğlu KİMDİR?

Aslen Çubuklu olup, 1973 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Kuyubaşı İlkokulu'nda, ortaöğretimini Kamil Ocak Ortaokulu'nda ve liseyi Yıldırım Beyazıt Meslek lisesi Elektirik Bölümü'nde tamamlamıştır. Memur bir babanın oğlu olan Kerimoğlu, AÖF Fakültesi İşletme ve İktisat bölümlerinden ön lisans okumuştur. 1991 yılında Büyük Anadolu gazetesinde haber müdürlüğü görevinde bulunmuştur. 1992 1994 yıllarında bir yayınevinin Ankara şube müdürlüğü görevini yürütmüştür. Bu dönemde Kıbrıs ve Türkiye'de kitap okuma alışkanlığı ve geliştirilmesi üzerinde araştırmalar yapmış, özelikle çocukluk dönemlerinde kitap sevdirme üzerine akademik araştırmalarda bulunmuştur. Nüvit Osmay'ın kurduğu DKD (Düşün Konuş Dinle) kurslarında önemli eğitimler almıştır. 1995 yılında kurduğu aile şirketi ile elektrik ve enerji sektörüne adım atmıştır. 1996 yılından sonra yeni gelişen GSM sektöründe baz istasyonlarının kurulmasında görevler üstlenmiş ve bir çok projeler gerçekleştirmiştir.

Başkent Ankara Konseyi Platformu İcra Kurulu Üyesi, BAŞANKADER İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Emin Kerimoğlu, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren NAZ-EL GRUP yönetim kurulu başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Ülkemiz adına tarım, hayvancılık ve turizimin gelişmesi açısından önemli bir proje olan "Şehirden Köye Dönüş" projesiyle son dönemlerde basında, medyada yer alan Emin KERİMOĞLU, evli ve bir çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum