Ak Partide Bayan Aday Adayı

Ak Partide Bayan Aday Adayı

Tekvando Hocası ve Milli Hakem Raziye Akgül Ağören, AK Partiden Çubuk Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu kuşak terfi sınavında açıkladı.


29 Mart 2009 Yerel seçimleri yaklaştıkça partilerde aday adaylık konusunda hareketlilik yaşanmaya başlandı.



Aday adayları birer birer ortaya çıkarken AK Partiden Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tekvando Hocası ve Milli Hakem Raziye Akgül Ağören ilk açıklamasını, öğrencilerine ve velilerine yaptı. Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda düzenlediği kuşak terfi sınavında öğrencilerinden ve velilerinden icazet alan Tekvando Hocası Raziye Akgül Agören, amacının Çubuk halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.



İlçenin ekonomik yönden kalkındırılması gerektiğinin altını çizen Raziye Akgül Agören, şunları söyledi;'' İlçemizde kahvehanelerin çokluğu bir eğitimci ve bayan olarak beni derinden etkilemektedir. Ben ilçemizde kahvehanede okey sesi değil, fabrika sesi, makine sesi duymak istiyorum. Tüketen bir toplum değil üreten bir tolum oluşturmak istiyorum. Ben tavandan değil tabandan geliyorum. Halkımızın neler istediğini, neler istemediğini en iyi şekilde bildiğime inanıyorum. Azimliyim, kararlıyım, inançlıyım ve en önemlisi mücadeleciyim'' dedi



AK Partiden Çubuk  Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Raziye Akgül Ağören, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın elinden 14 Şubat 2008 tarihinde yüzde yüz doğal ve içinde alkol barındırmayan Ellora adlı cilt bakım ürünlerinin patent ödülünü almıştı.

 2007 yılında eşini kaybeden Raziye Akgül Ağören, 1969 doğumlu ve 3 çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum