Ak Parti Müşahitlerine Eğitim Verildi

Ak Parti Müşahitlerine Eğitim Verildi

Ak Parti SKM Bürosunda Yapılan Bilgilendirme Toplantısında; AK Parti Adına Görev Yapacak Sandık Görevlileri ve Müşahitlere Eğitim Verildi.

Ak Parti SKM Bürosunda Yapılan Bilgilendirme Toplantısında; Önümüzdeki Yerel Seçimlerde İlçe, mahalleler ve köylerde seçimler sırasında sandık başlarında AK Parti ddına görev yapacak sandık görevlileri ve müşahitlere eğitim verildi.


Atatürk Caddesinde bulunan Ak Parti SKM Bürosunda yapılan toplantıya; AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden ve partililer katıldı.


Bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, "Burada bulunmamızın sebebi sizleri müşahitlik konusunda bilgilendirmektir. Ülkemiz seçim sürecine girmiştir. 29 Mart'da yerel seçimler yapılacaktır. Seçimi kazanmanın yolu icraatlardır, ülkenin ve yerel yönetimlerin iyi yönetilmesidir, istikrardır. Seçimi kazanmanın bir diğer yolu da sandığa sahip çıkmaktır. Bu görev de itina ile belirlenen siz değerli müşahitlerimize verilmiştir. Burada verilen bilgiler doğrultusunda sandık başkanlığı ve müşahitlik görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminiz" dedi.


AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden ise müşahitlerin siyasi partilerin omurgası olduğunu belirterek, "Sizler; ilçe, Mahalle, köy ve merkez örgütlerinde yer alan partililer olarak AK Parti'nin eli, ayağı, gözüsünüz. Bunlar bizim için çok önemli şeyler. Bu siyasi partilerde çok önemli bir durum. Seçimler yapıldığı gün orada sandık başında sizler olacaksınız. Ne yapıyorsak Çubuk'un geleceği için. Biz, Çubuk'un geleceği için çalışıyoruz. AK Parti'nin teşkilatı seçildiği günden beri ilçe, belde mahalle ve köy temsilcileri dahil çalışmalarını sürdürmüşlerdir. Önümüzdeki seçimde de daha çok çalışarak başarılı olacağız inşallah Allah'ın izniyle" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra sinevizyon gösterisi eşliğinde salonda bulunanlara müşahitlik konusunda eğitim verildi ve sandık başlarında yapılması gerekenler anlatıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum