Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Ak Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Çubuk AK Parti ilçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve yönetimi partilileri ile Bayramın ikinci günü İlçe binasında bayramlaştı.


     Çubuk AK Parti ilçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve yönetimi partilileri ile Bayramın ikinci günü İlçe binasında bayramlaştı. Çubuk Belediyesi Başkan Vekili Ünal arıcı, Meclis Üyeleri, Partililer ile birlikte Bayramlaşmaya Belediye Başkanı Aday Adayları ve ekipleri de katıldılar.


     Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan konuşmasında ''Çubuk belediye Başkan Vekili arkadaşım, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız, İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımız, Belediye Başkanlığı için aday adayı olan arkadaşlarımız, yönetimim kurulumuzun değerli üyeleri ve misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Seçim sürecini yaşadığımız bu coşkulu heyecanlı dönemi tabiî ki bayramdan sonra daha da hareketlenecektir. Böylesi güzel bir bayramda böylesi coşkulu ve heyecanlı bir kalabalıkla bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Bu arada seçim sürecimiz gerçekten nezaket kurlarında, centilmenlik kurallarında devam etmekte ve inşallah seçim süresine kadar bu şekilde devam etmesinin umut ediyoruz. Zaferin şu veya bu kişide olması önemli değil, bizim partinin olmasını Cenabı Allahtan diliyorum. İnşallah 29 Martta da ikinci bir bayram yapmayı ve aynı bu şekilde birlikte kutlamayı diliyorum.'' Dedi

Bayramlaşmanın ardından Partililerle bir süre sohbet eden Dr. Tuncay Acehan, partililerin istek ve sorunlarını dinledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.