AK Parti Divan'da Buluştu

AK Parti Divan'da Buluştu

Genişletilmiş ilçe divan toplantısı için Çubuk‘a gelen AK Parti yetlilileri, Ak Parti İlçe teşkilatında buluştu.


Yapılacak olan toplantıdan önce Ak Parti Kadın Kolları gelen misafirleri ağırladı. Misafirlere yemek ikramında bulundular. Kadın kollarında yapılan sohbet sonrası Çubuk- AKP Genişletilmiş ilçe divan toplantısı için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezine geçildi.


Divan toplantısına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara 2. Bölge Milletvekili Haluk İpek, Ankara İl Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Meclis Üyesi Hamza Aydoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Belediye Meclis üyeleri katıldı

Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara 2. Bölge Milletvekili Haluk İpek, Ankara İl Başkan Yardımcıları,  AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, bazı AK Partili ve Belediye Meclis üyeleri ile Ak Parti İlçe yöneticileri katıldı.
Divan toplantısında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Tuncay Acehan yaptı.



AKP İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan'dan sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek yaptığı konuşmada" Çubuk Ak Partinin kurulduğu günden bugüne çok büyük başarılar elde etti. Tuncay bey ve yönetimininde başarılı olacağına inanıyorum.Çubuk Ankara'nın bir parçası, Ankara,Türkiye'nin, Türkiye'de dünyanın bir parçasıdır. Dünyaya ayak uydurabilmek için ülkemizi diğer ülkelerle yarışır hale getirebilmek için bizlerinde çok çalışması gerekiyor. Dolayısıyla dünyada yalnız yaşamıyoruz. Sistem sağlıklı işleyecek, insanlar çalışacak, ülkesini büyütecek, diğer ülkelerle yarışacak. Tüm sürece baktığınız zaman parlementoyu,yönetimi çok sağlıklı işleten Ak Parti yönetimi olmuştur. Ak Partiden başka başarılı 2. bir parti olmamıştır. Ak Parti şimdiye kadar bilinçli olarak diğer partilere empoze edilen anadolu insanını bir araya getirmiştir. Anadolu insanını toparladı siyasetin merkezine yerleştirdi. %47 işte bu. Ülkeyi ileriye götürmenin tek şartı tek başına iktidardır. Kamuoyuna baktığınızda Ak Parti'yi desteğin en üst seviyede devam ettiğini gösteriyor. İnsanlar yönetme hakkını R.Tayyip Erdoğan ve ekibine vermiş. Toplumla yaptığı sözleşme devam ediyor.Bundan sonra sistemin işlemesi için herkes üzerine düşeni yapacaktır"dedi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek İstişare toplanütısında kongreler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çubuk İlçe kongresinin açıklanacak ikinci paketle belli olacağını ve büyük ihtimalle de Kasım ayına kadar yapılmış olacak dedi.
Toplantının bir bölümü basına kapalı  yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.