Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Kuşçu'dan teşekkür mesajı

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Kuşçu'dan teşekkür mesajı

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Kuşçu'dan teşekkür mesajı

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Kuşçu, yayınlandığı mesajla tümilçe halkına teşekkür etti.

Kuşçu, mesajında şunlara yer verdi:

"Kıymetli Çubuklu Hemşerilerim; 31 Mart Yerel seçim çalışmaları boyunca gerek SKM Binamızda gerekse ilçe teşkilatımızda bizleri ziyaret ederek, yalnız bırakmadınız.  Mahalle, STK, Esnaf, Resmi Kurum ve Çat Kapı ziyaretlerimizde misafirperver ve hoşgörülü davranışlarınızla bizleri onure ettiniz. 

Seçim çalışmalarımızda Cumhur ittifakı olarak uyumlu bir şekilde çalıştığımız Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Sayın Ali ÇANKAYA ve kıymetli teşkilatına, çalışma sürecimiz içerisinde emeği geçen Herkese teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İlçemize teşriflerinde büyük bir coşkuyla ve heyecanla miting alanımıza akın ederek, Belediye Başkanımız Sayın Baki DEMİRBAŞ’a, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’ye, AK Partimize ve  Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağınızı açıkça ilan ettiniz.

  31 Mart Sabahından Akşamına kadar Okullara giderek iradenizi sandığa yansıttınız. İlçemizde Baki DEMİRBAŞ Başkanımıza %65,50 Ankara Büyük Şehir’de ise Mehmet ÖZHASEKİ Başkanımıza %72,10 oranında rekor bir oyla sahip çıktınız.

  Seçim günü Sandıklarda görev alarak milletimizin iradesine sahip çıkan tüm sandık kurulu üyelerimize, Müşahitlerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Okul ve Kat sorumlularımıza,Güvenlik güçlerimize, Bu davaya gönül vermiş 7’den 70’e tüm AK Parti gönüllülerine ve İlçe Halkımıza şahsım ve İlçe Teşkilatım adına teşekkür eder, saygılar sunarım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum