Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirbaş’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirbaş’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirbaş’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, 18 Mart 1915’in Türk milletinin esaret altına asla alınamayacağının ve istikbal uğrunu canını hiç düşünmeden vereceğinin tüm dünyaya eşi benzeri görülmemiş bir haykırış olduğunu kaydetti.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Av. Demirbaş, yayınladığı mesajda yüce Türk milletinin varlığına ve istiklaline yönelen tehditler karşısında her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ederek canından aziz bildiği vatanını ne pahasına olursa olsun koruduğunu belirterek, şunları söyledi:

‘’Bundan 99 yıl önce bir millet istikbalini elinden almak isteyenlere karşı en güzel mesajı vererek dünyada esaret altına alınamayacak bir millet varsa bunun Türk milleti olduğunu ve vatanı kanı ve canı pahasına koruyacağını ispatlamıştır. Bu noktada Çanakkale Deniz Zaferi tarihte emsali görülmemiş bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale Savaşı yalnız bizim tarihimizin değil, yakın dünya tarihinin en önemli savaşlarından biridir. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan, kahramanlık ve fedakarlığın doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azim mücadelesidir. Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, tarihin akışı üzerinde belirleyici bir rol oynamıştır. Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Milletimize bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden kahraman askerlerimizi ve Ülkemizin birliği ve beraberliği, bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.’’

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.