AK PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI BAKİ DEMİRBAŞ GÜVEN TAZELEDİ...

AK PARTİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI BAKİ DEMİRBAŞ GÜVEN TAZELEDİ...

Av. Baki DEMİRBAŞ biri atama olmak üzere 3’üncü kez AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Şuayip YAMAN

AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Av. Baki Demirbaş İlçe Başkanlığına yeniden getirildi.

 

Kuzey Yıldızı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Kongre’ye: AK Parti Ankara Milletvekilleri; TBMM eski başkanı Cemil ÇİÇEK, Prof. Dr. Emrullah İŞLER, Aydın ÜNAL, Nevzat CEYLAN, Ahmet İYİMAYA, Murat ALPARSLAN, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih GÖKÇEK,  AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim YAMALI, İl Başkan Yardımcısı Cemal GÜNGÖR ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ ve Yönetim kurulu üyeleri, Eski Belediye Başkanları Adem TUĞLUCA ve Süleyman HAKSEVER, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin AYANTAŞ, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli ve çok sayıda delege katıldı.

 

Sunuculuğunu Yönetim Kurulu üyesi Korhan AYDOS’un yaptığı Kongre, Divan teşekkülü ile başladı.

Divan Başkanlığına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal GÜNGÖR, Divan Başkanlığı Yardımcılıklarına İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket AKSOY ve Yavuz BEYTULLAHOĞLU, Divan üyeliklerine ise; İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran KOÇ ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan DOĞAN seçildiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerinin yer aldığı slayt gösterisi izlendi.

Göreve geldiği günden bu tarafa girdikleri her seçimde alınlarının akıyla çıktıklarını ifade eden AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av Baki DEMİRBAŞ yaptığı açılış konuşmasında. “Çubuk ilçemizin yarınlarını şekillendireceğine inandığımız önemli günlerden birini yaşarken hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

14 Ağustos 2001 günü yola çıkan, milleti yeniden idealleri ile buluşturan büyük dünya adamı AK Partimizin Genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye yeni bir vizyon kazandıran Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a selam olsun diyorum.

Bugün burada AK Parti’mizin 6. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Uzaktan yakından teşrif eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor. Kongremizin ülkemize, partimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Kıymetli misafirler, saygıdeğer hemşerilerim;

14 Ağustos 2001 ‘de kurulan Partimiz Elhamdülillah milletimizin teveccühü ile bu günlere gelmiştir. Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ve fedakâr çalışma arkadaşlarının çalışmaları Türkiye’yi kısa zamanda bazılarının hayal dahi edemeyeceği noktaya bir getirmiştir.

Türkiye AK Parti sayesinde yeniden şaha kalkmıştır. Kuruluşundan bu yana fedakârca çalışan il, ilçe ve belde tüm AK Parti neferleri şunu iyi bilmelidir ki, tarih sizinle Türkiye’de rota değiştirmiş, kendi pusulası ile varmak istediği limana doğru tecrübeli kaptanı ile yol almaya devam etmektedir.

Değerli Arkadaşlarım;

Memleketin emaneti bu gün ellerdedir. Türkiye bu gün debisi her gün yükselmekte olan bir ırmak gibi akmaktadır. Gürül gürül akan bu ırmağın önüne set çekip, onu kendi yatağından çıkarmak isteyenlere milletimiz tarih boyu defalarca şahit olmuştur.

İşte bunlardan en sonuncusu da 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin ilk saatlerinde Cumhurbaşkanımızın “Halkın gücünün üstünde bir güç tanımadım” diyerek tüm milletimizi illerimizin meydanlarına toplaması sonucu halkımız büyük bir meydan okumayla karşı koyarak hain FETO terör örgütüne karşı muazzam bir zafer kazanmıştır.

Evet... Yine dünya tarihinin akışını değiştiren tüm senaryoları altüst eden millet büyük Türk Milleti olmuştur.

Değerli Dava Arkadaşlarımız. Kıymetli Çubuklular...

Dünya yeniden kuruluyor. Gizli saklı bir yan kalmadı, herkes artık bunun farkında. Devletlerin kimi yükseliyor; kimi geriliyor, kimi can çekişiyor. Ama kesin olan şu ki dünyanın ağırlık merkezi değişiyor.

Bir millet yeniden uyanıyor. Kökü mazide olan bu millet bizzat kendi seçtiği Cumhurbaşkanı ile kendi atisini kuruyor.

Biz Ak kadrolar olarak Batılı dünya görüşünü esas alan bir hareket değil, milletin içinden gelen milli ve yerli bir hareketiz.

Milletin değerlerini esas alıp istikametimizi belirliyor ve yol alıyoruz.

Aslında tüm bu yaşadıklarımız da bu kutlu yürüyüşün doğum sancıları. 15 Temmuz sonrası devletimizin yaptığı mıntıka temizliği de nihayetlenince bu ülkede daha güvenli daha müreffeh yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bin yıllık topraklarımızda tek bayrak tek devlet tek vatan tek millet olarak hep birlikte yaşayacağız.

Kıymetli Yol Arkadaşlarım...

Harcı acıyla ve aşkla kavrulmuş bu milletin, yeryüzünü işgal eden tüm zalimleri tedirgin eden ve dünyanın tüm mazlumlarına umut olan bir liderin etrafında destansı bir direnişle yeniden dirilmesi gelecekte dünyanın kaderini değiştirecektir

Bizler bu milletin hâkimleri değil, hadimleriyiz.

Şimdi bu kongreler, bu seçimler, bu buluşmalar ve bu iktidar siz değerli dostlarımıza şu gerçeği daima haykırıyor: Bu memleketin gerçek sahipleri sizlersiniz... Sizlerden alacağımız yetki ile bu ülkeyi kendi rüyamızın peşinden giderek yönetmeye yeniden talip olacak, yeni hedeflere taşıyacağız.

Biz büyük bir geçmiş, gün gün büyüyen bir geleceğiz. Yazgımızı yeniden yazacağız. Biz dünyanın dengesi, aşırılıkların freniyiz. Biz mazlumun yanında zalimin karşısındayız. Derdimiz de davamız da sorumluluğumuzda büyük. O yüzden gözlerini yola yatırmış yüreği ellerinde bizi bekleyen çocuklara umut olacağız Somali’de. O yüzden Suriyeliye kardeş, Arakanlıya nefes, Filistinliye ses olacağız.

Değerli Arkadaşlarım...

Ağacı bahane edip Gezenler! Milletin silahını millete çevirip kıblesinden dönenler, Adaleti maske edip uzaktan kumanda ile Ankara’dan İstanbul’a Yürüyenler... Biz bunları gayet iyi biliyoruz.

Onlar bu beyhude oyunlarına devam edecekler, durmayacaklar.

Bizde durmayacağız. Hiç durmayacağız. Onların tuzaklarını boşa çıkaracağız.

Ak Parti iktidarlarının yaptığı çok iş var, yapacağı da çok iş var.

Şükür ki bu coğrafyada Seyit Onbaşılar var, Nene Hatunlar var, Ömer Halisdemirler, Eren Bülbüller, Ömer Takdemirler var. Akıncı üssünde hainler kalkamasın diye tarlasını yakan ve devletin zararı tazmin için verdiği parayı almayan Kahraman Kazanlı çiftçi kardeşlerimiz var. 15 Temmuz gecesi Esenboğa havalimanını tutan Çubuklu yiğit hemşerilerim var. Allah hepinizden razı olsun...

            Değerli Dava Arkadaşlarım

Bundan sonraki 2019 seçimleri hepimiz için çok ayrı öneme sahiptir. Bu seçim, halkımızın teveccühü neticesinde “Evet” oylarıyla kabul edilen yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ilk seçimidir. Bu seçim Büyük Türkiye seçimidir. Bu yüzden hepimiz birlik ve beraberlik için de çok çalışmak zorundayız.

Bizler Çubuk teşkilatı olarak bu amaca yönelik çalışmalar yapmaya kararlıyız. Yeni arkadaşlarımızla da birlikte çıtayı daha çok yükseltmek için sizler önünde yeniden söz veriyoruz.

Büyük kırılmalar ve kopmalar ülkelerin de partilerin de hayatında pahalıya mal olur. Bu yüzden bizler Yahya Kemal’in deyişiyle “devam ederek değişmek, değişerek devam etmek” en güzelidir anlayışıyla hazırladığımız listeyle karşınıza çıkıyoruz.

            Değerli Misafirler...

Bilindiği gibi Ak Parti Çubuk’ta daima Türkiye geneli oy ortalamasının üzerinde oy almıştır. Bizden önce ve bizim dönemimizde buna katkı veren tüm ilçe teşkilatlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, uyum içinde çalıştığımız Belediye Başkanımız Tuncay ACEHAN’a teşekkürü borç biliyorum. Son kongremizden bu yana da geleneği bozmayarak seçimlerde aldığımız oy oranlarını da bir kez daha hatırlatmak istiyorum;

* 7 Haziran 2015’ de  % 67,

* 1 Kasım 2015 de %76,

* 16 Nisan 2016’ da % 77 idi.

Bu oy oranları ile her daim Ak Partimize gönül veren destek veren Çubuk halkımıza huzurlarınızda tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler büyük bir liderin emrinde büyük bir Türkiye için çalışıyoruz. Milletin adamı liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı her daim en yüksek oy oranları ile desteklemeye devam ediyoruz.

            Kıymetli Dava Arkadaşlarım. Kıymetli Dostlarım...

Milletin içinden çıkan ve gücünü milletten alan partimizin bu kongrelerle birlik ve beraberliğini sağlamış olarak daha güçlü bir vaziyette çıkacağına inanıyorum.

Biz bu görevi bir emanet olarak görüyoruz. O yüzden sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hakkın rızası ve milletin menfaati bütün hesapların, çıkarların üstündedir. O yüzden tüm ekibimle hesabi değil hasbi şekilde yol alacağız.

Bu kongreden alacağımız destekle aldığımız bu emanete daha fazla sahip çıkmak için gece- gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza ve bizden beklenen gayreti göstereceğimize huzurlarınızda söz veriyoruz. Gönüllerimizdeki birliğimiz her türlü fitneye kalkan olacaktır inşallah.

Belediye Başkanımız Tuncay ACEHAN ile birlikte şimdiye kadar bir uyum içerisinde çalıştık. Bu uyumun bundan sonrada devam edecektir.

6. Olağan Kongre’mizin hayırlara vesile olmasını dileyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Kongre’ye gönderdiği mesaj sine vizyon eşliğinde canlı olarak yayınlandı.

Ardından Başbakan Sayın Binali YILDIRIM’ın mesajı okundu.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerinin slayt eşliğinde sunumu yapıldı.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı’nın Gelir-Gider Hesap Raporu ile Tahmini Bütçesi Korhan AYDOS tarafından okundu ve genel kurul üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay ACEHAN, “Şimdiye kadarki çalışmalarımızı bir karakter uyumu içinde devam ettirdik. Gönül birliği ile yürüttük. Allah onların yolunu açık etsin...

12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ni birlikte, Çubukabad Parkı’nda çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Festival’de İlçe Başkanımız ve yönetiminin katkı ve destekleri inkâr edilemez. Keza Melih başkanımızın da yardım ve destekleri takdire şayandı.

Atatürk Mahallesi Pazar yerinde bulunan 5 dönümlük alana kültür merkezi yapılacağı müjdesini de verdi. Çubuk Canlı Hayvan projesinin yapımı devam ediyor.

Çubuk Belediyesi olarak en önemli 4 projemize başladık. Bunlar belediye hizmet binası, lojistik merkezi, kapalı Pazar projesi ve otopark ile ihalesi yapılan yakında inşaatına başlayacağımız çifte hamam projemizdir.

3 bin m2.’lik eski Pazar alanında GÖKÇEK Başkanın desteği oldu. Bu projenin ilçeye katkısı olacak.

İnşallah bu projeleri bir yılda tamamlayacağız.

Yeni seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.””

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih GÖKÇEK, “Çubuk’un yeri gönlümüzde bir başka. Çubuklular her zaman bizim yanımızda oldular. Her seçimde yüzümüzü ak ettiler. Hiç sırtımızı yere getirmediler. Çubuk için ne yapsak, borcumuzu ödeyemeyiz.

Son 3,5 yıl içinde, ilçeye, Büyükşehir Belediyesi olarak 411 milyon liralık yatırım yaptık.

Fen İşleri; Çubuk'a 1 milyon 339 bin ton asfalt döktü, 233 km köy yoluna bakım yaptı, 261 bin m2 kaldırım, 10 km bariyer döşedi.

ASKİ, Çubuk merkezine ve köylerine; 116 km. içme suyu, 44 km. atık su,  13 km. yağmur suyu hattı döşedi.

Çevre Koruma Dairesi; 1 milyon 216 bin çiçek, 567 bin çalı grubu, 12 bin 114 yetişkin ağaç dikti. 

Kent Estetiği Dairesi; ilçenin çeşitli noktalarına, 1843 kent mobilyası yerleştirdi,  257 okula oyun grubu kurdu.

Kırsal Hizmetler Dairesi; 76 bin 580 meyve fidesi, 4 ton kavuzsuz arpa, 38 ton yem bitkisi, 28 hayvan, 1050 arılı kovan desteği sağladı.

Ayrıca Sosyal Hizmetler Dairesi' de; 15 bin 274 aileye 70'şer kiloluk gıda yardımı, 16 bin 26 aileye 1'er ton kömür, 8447 öğrenciye kaban, bot, kırtasiye yardımı yaptı.

Festival alanının yüzde 60’ını takviye ettik.

Başlattığımız yeni bir çalışmayla, çevre ilçelerde mahalleye dönüştürülen büyük köylere parklar yapacağız. Bu yıl 20 ilçedeki mahallelerde park yapımlarının sürüyor, malzemeleri sağlandıkça da tüm ilçelerdeki büyük mahallelere parklar yapacağız.

Yine ayrıca mahallelere 10 bin basketbol potası, 100 bin basketbol topu dağıtma projesi başlattık. Belirlediğiniz alanları bize bildirin, buralara asfaltlayıp pota koyacağız. Böylece gençlerimizi spora yönlendirerek kötü alışkanlıklara yönelmelerini önleyeceğiz.

Burada amaç, çocukları uyuşturucudan uzaklaştırmak.

Çubuk'a, Belediye Başkanı Tuncer ACEHAN'ın talebi üzerine, 5 bin metrekarelik alanda  bir aile yaşam merkezi yapacağız ve kısa sürede de bitireceğiz.

Yapımı devam eden hayvan pazarının da yüzde 80-90'ını bitti ve yakında hizmete girecek.

Akyurt Fuar Alanı için de 30 Ekim'de ihaleye çıkma kararı alındı. Ve 2018 sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

2019 yılında 3 seçim yapılacak; önce belediye, sonra parlamento, ardından da cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak

Yeni sisteme göre artık yüzde 45 oyla iktidar olunmayacak. Artık 50+1 ile iktidar olunuyor. Onun için daha çok çalışmamız lazım. Fitneyi, fesadı bir kenara bırakmalıyız.

FETÖ olağanca gücüyle, Türkiye'de 2, hatta 3 siyasal partiyi bir araya getirmeye çalışıyor. Bunların vasıtasıyla da AK Parti iktidarından kurtulmak istiyor.

Biz de elbirliğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında çalışarak, bu fırsatı onlara vermeyeceğiz. " Dedi.

TBMM eski Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil ÇİÇEK, “Konuşmama başlamadan önce şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun...

Partilerin hayatında kongreler çok önemlidir. Kongreler bir heyecandır, heyecan olmazsa başarı gelmez. Ülkemizin son 100 yıllık siyasi tarihinde 100’e yakın siyasi parti kuruldu. Şu anda 103 parti var.

Bunların içinde tek parti; ‘AK Parti’dir. Bu bizim için büyük bir başarıdır. AK Parti, Türkiye’nin geleceği, huzuru ve refahı için çalışmış ve çalışmaktadır.

Siyasi partiler ne kadar sağlam olursa demokrasinin değeri de o oranda artar.

AK Parti demokrasinin teminatıdır. Temennim millete hizmeti olan bu partinin mensuplarının bu Parti’ye zarar vermemesidir.

AK Parti gerçekte önemli bir hareket, bu ülkede güzel şeyler yaptı. Daha da yapacak.

Emperyalist iki devlet tarihteki önemli bir anlaşma ile Orta-Doğu’da 13 devlet kurdular. En güzel coğrafya bura, en huzursuz coğrafya da bura. Biz bu coğrafyayı yeniden huzura kavuşturmak istiyoruz.

Yapılacak iki iş var:

·         Siyasi istikrar. Bu oksijen kadar lüzumludur.

·         AK Parti’nin muhalefeti, kendisidir.

Demokrasilerde siyasetin iki ayağı vardır; Biri sağ, diğeri sol. Türkiye’de muhalefet sıkıntılı...

Toplumun sesine daha çok kulak vereceğiz. Türkiye’de çok önemli hizmetler yaptık. Tabii ki eksikliklerimiz de var. Bunu da muhalefetin göstermesi lazım. Ama muhalefet yok.

Sıkıntılar Demokrat Parti’de de vardı. AP de vardı. ANAP’ta vardı. Şimdi de muhalefette var.

Bu Parti’nin güçlü olması için çalışacağız. Particilikte heyecan lazım. Akıl lazım. Her ikisi birlikte başarıyı getirir.

Bir de “Kardeşlik Hukuku” vardır. Bu Parti, ‘Kardeşlik Hukuku’ nu sağlamlaştıran bir Parti’dir.

Kardeşlik Hukuku’nu yerleştirirsek siyasi bir parti oluruz. Bir partinin hukuki bir zemine oturamamasının tek nedeni, Kardeşlik Hukuku’nu yerleştirememiş olmasıdır. Kardeşlik Hukuku, millete karşı sorumluluğu hissettirmektir.” Dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim YAMALI, “Bugün Çubuk’ta yüzde 77 gibi bir başarı varsa bunun en büyük nedeni, İlçe Teşkilatı’nın Çubuk halkı ile iyi diyalog kurması ve disiplinli çalışmasıdır.

Önümüzdeki süreçte partimizin beklentisi Ankara’da yüzde 50’nin, Çubuk’ta ise yüzde 80’in üzerine çıkmaktır.

Partimiz kurulduğunda ülke bir kaos ortamında idi. Partimiz ortaya çıktı. Ülke de bir güneş doğdu.

Partimiz; Haksız güçlüler yanında haklı güçsüzler Parti’sidir.

İnançtır, Bilinçtir, Şuurdur. Şanlı bir mazidir. AK Parti, Bir aşk, bir sevdadır, Türkiye’dir.

AK parti demek; Dava arkadaşı, yol arkadaşı olma demektir.

3 Kasım 2002’ den beri kolları sıvayarak, Sorunları çözmeye çalıştıkça daha fazla çalışması gerektiğini anladı.

 AK Parti; 7 Bölge de, 81 vilayette, 780 bin km2’nin her bir cm2.’de bile siyaset yapan, herkesi kucaklayan bir hizmet hareketidir.

21. yüzyılın parlayan yıldızı olmuştur. Türkiye’nin bölgemizde parlayan yıldızıdır. Sizlerin alın ve akıl teri disiplini ve desteği olmasa, bizler olmazdık.

Bugün Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı olduysa siz teşkilatlarımız sayesindedir. Biz büyük bir aileyiz. Yapacak daha çok işler var.

“Sen Türksün, sen Kürtsün, sen Alevisin, sen Sünnisin,  sen Lazsın, sen sağcısın, sen solcusun” diye bu ülkenin gençleri birbirine düşürüldü.

Biz ayırım yapmadık, herkesi kucakladık. Kapı kapı dolaşıp Parti’nin misyonunu, vizyonunu anlatmasaydınız Partimiz seçimlerde yüzünün akıyla çıkamazdı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)’nin 25 Eylül’de yapacağı referandum demokratik değildir. Referandum da evet çıkarsa çok ciddi siyasi, askeri ve ekonomik sonuçları olacaktır.

Bu kongre ile yeni bir döneme yeni bir ivmeye giriyoruz..

Seçilecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim.” Dedi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih ŞAHİN; Kongreler; yenilenme, tazelenme muhasebesidir. Yeni kişilerin katıldığı organizasyonlardır.

AK Parti bir millet ve Anadolu hareketidir.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), eğer bu referandumu gerçekleştirirse bunun çok ciddi siyasi, ekonomik ve askeri sonuçları olacaktır. Henüz vakit varken bu tarihi hatadan vazgeçmelerini, dönmelerini diliyoruz.

Yeni göreve gelecek arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.

AK Parti Çubuk İlçe Yeni Yönetim Kurulunda Hangi İsimler Var?

Seçimlere geçildi. Gizli oy, açık tasnifle yapılan seçimlerde, kayıtlı 426 delegeden 304 delege oy kullandı.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Av. Baki DEMİRBAŞ’ın 20 kişilik listesinde; Baki DEMİRBAŞ, Ayşe ERSÖZ, Ayşe TÜRK, Hasan AYAZ, Hasan Hüseyin BENLİ, Hayati MERCAN, İsmail KAYAHAN, Lokman KILIÇ, Mustafa HANEFİOĞLU, Muzaffer UÇAR, Müslim ARSLAN. Sabri KOCA, Sadettin ATEŞ, Serhan GÜROL, Sevil ÜNALAN, Sinan KOCABAŞ, Tuğba AYDOS, Yakup ÜLGÜ, Yasin ÇAKMAK, Yaşar TEKİN bulunuyor.

17 kişilik Üst Kurul Asıl Delege listesinde ise; Baki DEMİRBAŞ, Tuncay ACEHAN, Nuran KOÇ, Rıdvan DOĞAN, Ömer Asım ÖTEGEN, Hasan Hüseyin KARAKUŞ, Şaban ATALAY, Mehmet SONUNUR, Ahmet KILIÇ, Süleyman HAKSEVER, İsmail KAYAHAN, Nuriye İMAMOĞLU, Mustafa DEMİR, Emre ARSLANTAŞ, Adem TUĞLUCA, Bahri YILMAZ, İlhami TAŞKESTİ bulunuyor.

akp-vert.jpgakp2-vert.jpgakp3-vert.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.