AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Çubuk'ta esnafı ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile birlikte vatandaşların şikayetlerini dinleyen Arslan’a, bir gazeteci ‘’tapuda büyük sorunlar var hem fiziki hem çalışanlardan kaynaklanan çok büyük sorunlar var. İddialar var söylentiler var. Bu konuya bir el atmanızı istiyoruz. Vatandaş esnaf mağdur’’ diyerek sorunlarını iletirken Arslan takipçisi olacağını söyledi.

Esnafları dolaşırken bir esnafın Arslan’a, ‘’Çubuk’ta polis eksiği var. Vatandaş olarak uyuşturucu satışlarının artmasından, güvenlik tedbirlerinin yetersizliğinden, drift atan otomobillerden çok rahatsızız bunlara tedbir alınmasını istiyoruz’’ dedi.

Vatandaşlardan gelen yoğun spor salonu ve yüzme havuzu soruları için ise Arslan, “Bu konuyu Belediye Başkanımız Tuncay Acehan bize iletti. Bu konudaki sorunu dosya olarak projeyle birlikte bize verdi. Bununda inşallah takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.  

Turşu satış noktalarını ziyaret eden Arslan, kendisine ikram edilen turşudan yedi, suyunu içti.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, ülkenin yararını, bekasını gözeten her vatandaşın 16 Nisan'da mutlaka oy kullanarak iradesini sandığa yansıtması gerektiğini söyledi.

Avrupa'daki bazı ülkelerin, bölücü terör örgütlerinin ve destekçilerinin Türkiye'nin istikrar ve huzurunu bozmaya çalıştığını anlatan Arslan, şöyle konuştu: 

"İnşallah 'Evet'in zaferinin ardından, ülkemizin daha iyi ve daha etkin bir performans sergileyeceği bir yönetime kavuşacağız. Evet ile yetkiyi sadece seçimle gelmişlerin kullanmasını sağlayacağız. Mevcut sistemde seçtiğimiz kişiler, gerçekleştirmek istediği projelerde sürekli engellemelerle karşılaşıyor. Seçilmişlerin yetki kullanımı sürekli olarak daraltılıyor, kısıtlanıyor veya bir şekilde engelleniyor. Ekonomi, sanayi, siyaset bürokrasisi içerisindeki vesayet odaklarının ortadan kaldırılması, sizlerin 16 Nisan'da 'Evet' demesiyle mümkün olacak.

Arslan, FETÖ benzeri ihanet şebekelerinin tekrar ortaya çıkmaması ve başka 15 Temmuz'lar yaşanmaması için sandıktan 'Evet" çıkması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti: 

"Bizler, yapay ekonomik krizlerin, terör eylemlerinin son bulması, faili meçhul cinayetlerin işlenebildiği eski karanlık günlerin ebediyen tarihe gömülmesi, vesayet odaklarının kaos çıkararak siyasete yön vermelerinin engellenmesi için 'Evet' demeliyiz. İşine gelmeyince seçilmiş hükümetleri hizaya getirmeye çalışan vesayet odaklarının, üst akılların, sömürgeci anlayışın etkisine öldürücü bir darbe indirmek için 16 Nisan'da milli demokrasiye, güçlü cumhuriyete 'Evet' diyoruz."

Milletvekili Arslan, daha sonra babası vefat eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Burada Başkan Acehan ile birlikte bir süre sohbet eden Arslan, kendisine iletilenlerin takipçisi olacaklarını söyledi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.