AK Parti Ankara İl teşkilatı STK’ları sandığa çağırıyor

AK Parti Ankara İl teşkilatı STK’ları sandığa çağırıyor

Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde temayül ve mülakat sürecini sonlandırarak ara komisyon sürecine giren AK Parti teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşlarından görüş almaya hazırlanıyor.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığındn yapılan açıklamada "AK Parti İl Yürütme Kurulumuz tarafından alınan prensip kararı doğrultusunda yapılacak milletvekili aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da sürece dahil edilmesi adına.

AK Parti Ankara İl teşkilatı olarak 23 Mart 2015 Pazartesi günü saat 09.00- 17:00 saatleri arasında Altınpark ANFA salonunda kurulacak sandıkla Ankara’daki tüm sivil toplum kuruluşlarına “Ankara’da kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz” diye soracak. Oylamaya Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri katılacak.

Ankara’da faaliyet gösteren tüm vakıf, dernek, meslek kuruluşu ve benzeri Sivil Toplum Kuruluşlarından oy kullanması istendiğini belirten AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, “Pazartesi günü Altınpark ANFA salonu toplantı salonunda Ankara’daki ki Sivil Toplum Kuruluşlarına ‘Ankara’da kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz?’ diye soracağız. Oy kullanacak olan STK Yönetim Kurulları yanlarında onaylı yönetim kurulu listeleri ile birlikte gelerek oylarını kullanabilecekler.Saat 09.00’da başlayacak oy kullanma işlemimiz saat 17.00’a kadar devam edecek.

TBMM’de Ankara’yı temsil edecek Milletvekili Adaylarının belirlenmesinde etkili olacak bu eğilim yoklamasına bütün sivil toplum kuruluşlarımız, vakıf, dernek ve meslek kuruluşlarımız yönetim kurulları ile birlikte davetlidir.

STK’lara davet yalnızca basın yoluyla yapılacaktır. “Kamuoyuna yapmış olduğumuz bu açıklama tüm Sivil Tolum Kuruluşlarımıza davet niteliğindedir. Bunun haricinde STK’lara ayrıca bir davet gönderilmeyecektir."denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.