AK Parti Ankara 2. bölge milletvekili adayı Yılmaz, muhtarlarla buluştu

AK Parti Ankara 2. bölge milletvekili adayı Yılmaz, muhtarlarla buluştu

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Ayhan Yılmaz Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Çubuk Muhtarlar Derneği'nde gerçekleşen ziyarete Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, eski Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Dernek binasında tezahüratlar ve alkışlarla karşılanan Ayhan Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Ak Parti Grup Başkan Vekilliği görevini yürütmesi nedeniyle muhtarların hepsini yakından tanıdığını söyledi.

Yapılan temayül yoklamasında 2. Bölgede birinci geldiğini hatırlatan Yılmaz, kendisine destek verenlere teşekkür niteliğinde parti teşkilatları yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etmeye başladığını aktardı.

Ankara’nın sorunlarını ve çözüm yollarını, halkla ilişkileri, halka hizmeti, bürokratlara nasıl iş yaptırılabileceğini çok iyi bildiğini ifade eden Yılmaz, ’’Sizlerin desteğiyle 1245 aday adayının içerisinden en yakın arkadaşıma 280 fark atarak birinci oldum. Tabi bu konuda Çubuk lokomotif olmuştur. İlçe başkanımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizim oradan yüzümüzün akıyla çıkmamıza yardımcı oldular. Bugüne kadar biz hep halkın içinde ve sizlerin yanında olduk. Bizim milletvekili olmamız partimizin ve Ankara’nın lehine olur. Bugüne kadar elimden geldiği, gücümün yettiğince Ankara’nın bütün ilçelerinin sorunlarını, sıkıntılarını çözmek için gayret ettik. Kimseyi boş çevirmedim. Emekse emek, gayretse gayret, çalışmaysa çalışma, hiçbir şekilde gayri meşru çalışma yok, bir insanın milletvekili olması için daha başka ne tür bir kritere ihtiyaç var? Çubuk, Pursaklar, Akyurt, Kalecik, Keçiören’in içerisinde bulunduğu bu aksı temsil edecek bir yerel ismin milletvekili olması gerekiyor. İnşallah seçilirsek herkese hizmet etmeye hazırız’’ dedi.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayhan Yılmaz adaylık ve milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum