Aile Yaşam Merkezine Ücretsiz Servis

Aile Yaşam Merkezine Ücretsiz Servis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in misafirleri olan çocuklar, Çubuk Aile Yaşam Merkezine ücretsiz servis istediler ve başkan bir gün sonra servisi başlattı.

Yavuz Selim İlköğretim ve Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Başkan Özden"i makamında ziyaret ederek Çubuk Aile Yaşam Merkezinin uzaklığından yakınmışlar ve ücretsiz servis istemişlerdi. Başkan Özden, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne gerekli talimatı vererek bir çalışma başlatılmasını istemişti. Yapılan çalışmanın ardından bu günden itibaren geçerli olmak kaydı ile Aile Yaşam Merkezine öğrenciler için ücretsiz servisin başlatıldığı müjdesini veren Başkan Özden, "" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bir isteğini yerine getirmek ve onlara yardımcı olmak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Çocuklarımızın boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri ve kendileri için toplumumuz için faydalı eğitimleri alabilecekleri yaşam merkezinden faydalanmaları son derece önemlidir"" dedi

Ailelere seslenen Başkan Özden, çocuklarını aile yaşam merkezine göndermelerini de istedi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Çubuk Belediyesi Garajından hareket edecek servislerin hafta içi 14:45-15:45-16:45 saatlerinde 3 servis ve hafta Sonu 09:45-11:45-13:45-16:45 saatlerinde olmak üzere 4 servis yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.