Aile Yaşam Merkezi Açıldı.

Aile Yaşam Merkezi Açıldı.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi açılışı, Ankara Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’in katılımıyla gerçekleştirildi.


Bügün saat 17:30"da Açılışı yapılan Çubuk Aile Yasam Merkezi birçok siyasinin katılımıyla törenle İ.Melih Gökçek tarafından açıldı.


Mehter ekibi gösterisi ile başlayan açılış küçük bir konserle devam etti. Konser sonrası İ.Melih Gökşek"in misafiri olarak davet ettiği , Ünlü şair ve bestekar A. Selçuk İlhan sahneye davet edildi. A.Selçuk İlhan"nın şiir ziyafetinden sonra Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca , yaptığı bu hizmetten dolayı sayın İ.Melih Gökçek"e teşekkürlerini ifade etti. Ardından sayın Gökçek konuşmasını yaptı.


İ.Melih Gökçek"in konuşması sonrası Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki Avan, İ. Melih Gökçek"e yaptığı bu hizmetten dolayı, kendisine plaket takdim etti.


Açılış Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı İ.Melik Gökçek"in kurdeleyi kesmesiyle devam etti.
Kurdele merasiminden sonra İ. Melih Gökçek, partililer, belediye başkanları ve basın mensuplarıyla beraber Çubuk Aile Yaşam Merkezini gezdi.
Gezi esnasında İ. Melih Gökçek , Adem Tuğluca ve Sarayköy Belediye Başkanı ile beraber langırt oynadı. Sonrasında İ. Melih Gökçek"in İsteği üzere Hasan Coşkun ağırlık kaldırma denemesi yaptı.


Açılış verilen yemekle sona erdi.


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum