AHİD İLYAS ÇÜGEN'İ KONUK ETTİ

AHİD İLYAS ÇÜGEN'İ KONUK ETTİ

AHİD Bürokrasi Komisyonu, tanışma ve kaynaşma sohbetlerine devam ediyor

 

İnsanda bilgi ve bilincin öneminin konuşulduğu toplantıya; Müderris bir ailenin torunu olan Yargıtay Hâkimi İlyas ÇÜGEN’in yanı sıra birçok STK temsilcisi ile birlikte çok sayıda bürokrasi çalışanı da katıldı.

Bürokrasi Komisyonu Başkanı Mustafa AKDOĞAN’ın açılışını yaptığı toplantıda;  İlyas ÇÜGEN, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken kıssadan hisseler anlatarak toplantıya farklı bir renk kattı. Sayın ÇÜGEN, bulunduğu görevlerde yaşadığı bazı güzel ve bilinmesi gereken tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. İnsan odaklı sohbetinde “İnsanda Bilinç Oluşumu, Bilinç Kirlenmesi ve Bilinç Temizlenmesi” üzerine yaptığı çalışmasından söz eden ve bu başlıklar altında önemli bilgiler veren ve bu çalışmanın kitap haline de geleceğini müjdeleyen Sayın ÇÜGEN katılımcıları bu konuda aydınlatarak hoş saatler yaşattı.

 

Toplantıda, BİRLİK VE DAYANIŞMAYA ve bilgi paylaşımına vurgu yapan ÇÜGEN, davet edilmekten dolayı memnuniyetini dile getirerek her zaman bir araya gelebilecekleri temennisi ile toplantıdan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum