AFRİN’DE OPERASYONLARDA GÖREV ALAN ASKERLERİMİZE MORAL DESTEĞİ KAMPANYASI

AFRİN’DE OPERASYONLARDA GÖREV ALAN ASKERLERİMİZE MORAL DESTEĞİ KAMPANYASI

AFRİN’DE OPERASYONLARDA GÖREV ALAN ASKERLERİMİZE MORAL DESTEĞİ KAMPANYASI

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde PYD-PKK-YPG-KCK ve DEAŞ üyesi teröristlerine etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekâtına katılan askerlerimize moral desteği olmak amacı ile kampanya düzenlenmiştir.

Devletimiz güvenlik güçlerimizin tüm ihtiyaçlarını sağlıyor, onların bu malzemelere de ihtiyaçları da yoktur. Yardım olarak da göndermiyoruz. Çubuk terör mağdurları derneği, şehit aileleri, gazi aileleri ve ilçe halkı olarak, onların her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek için bu etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz.

 

Bu kampanya Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği organizesinde Çubuk Belediyesi, Çubuk Platformu, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi, Çubuk Turşucular Kooperatifi, ÇUDEF, Çubuk Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Yıldırım Ahalisi, Yıldırım Beyazıt Federasyonu, Kırmızı Et Üreticileri Derneği, Çubuk Ticaret Borsası ve ilçedeki diğer tüm sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenmektedir.

Bu kampanyaya destek vermek isteyen tüm kurum, kurulu, dernek, oda, siyasi parti temsilcilerini, iş adamlarını, esnaflarımız ve hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Bu kampanyaya gönüllü olarak destek vermek isteyenler ev hanımları ve hayırseverler, ÖZELLİKLE SİYAH, LACİVERT VE YEŞİL RENK OLMAK ŞARTI İLE EL ÖRGÜSÜ BERE, ÇORAP, KAŞKOL, ATKI, ELDİVEN GİBİ MALZEMELERDİR.

Ayrıca ev yapımı, gözleme, bazlama, kapama ekmeği, kete ve kuru kek gibi yiyecekler getirerek destek verebilirler. Kesinlikle içli yiyecekler olmayacak, kokma riski çok büyük.

Bunların yanında, küçük çocuklarımız, öğrencilerimiz ve gençlerimiz, askerlerimize karşı düşüncelerini anlatan şiir, mektup ve yapacakları resimleri göndererek destek verebilirler.

Göndereceğimiz el örgüsü eşyaların 29 Ocak 2018 Pazartesi gününden itibaren, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Kent Konseyi Salonunda toplanacaktır.

BAYATLAYACAK MALZEMELERİN 01 ŞUBAT 2018 PERŞEMBE GÜNÜ GETİRİLECEKTİR.

Toplanan malzemeler sağlıklı bir şekilde ambalajı yapıldıktan sonra, yapılan tören ile 02.02.2018 Cuma günü, Cuma namazı sonrası operasyon bölgelerine gönderilecektir.

İrtibat tel: Zeki Avan 0536 433 23 03, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 837 17 59 telefonu arayarak bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.