ADSL abonelerine bedava internet

ADSL abonelerine bedava internet

TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisinden ücretsiz yararlanabiliyor. Peki bu nasıl olacak?



31 Mayıs'a kadar tüm TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet servis noktalarından internete ücretsiz olarak bağlanabilecek.

Bunun için müşterilerin, TTNet WiFi servis noktalarında web tarayıcılarını açtıklarında karşılarına çıkan web sayfasına ADSL hizmet numaralarını, kullanıcı adlarını ve şifrelerini girmeleri yeterli.

TTNet ADSL abonesi olmayan İnternet kullanıcıları da TTNet WiFi servis noktaları veya Türk Telekom ofislerinden satın alabilecekleri TTNet WiFi kartlarıyla bu hizmetten yararlanabiliyor.

Günlük 30, 60 ve 150 dakika; haftalık 300 dakika ve aylık 1800 dakika şeklinde 5 ayrı seçenekte satışa sunulan bu kartlarla, TTNet ADSL abonesi olsun veya olmasın tüm tüketiciler TTNet WiFi servis noktalarında kablosuz İnternet erişimi servisinden yararlanabiliyor.

KREDİ KARTIYLA DAKİKA SATIN ALINABİLİNİYOR

Ayrıca TTNet, sayıları Türkiye genelinde her geçen gün artan TTNet WiFi servis noktalarında açılan web sayfasından kredi kartı ile ödeme yaparak TTNet WiFi dakikası satın alma imkanını da sunuyor.

Şimdi merak edilen 31 Mayıs'tan sonra bu servisin hangi fiyattan sunulacağı, bu uygulamanın diğer servis sağlayıcılarıyla olan rekabete ne derece uygun olduğu...

TTNET WiFi SERVİSİ NEDİR?

TTTNet WiFi, TTNet'in, kablosuz, hızlı internet erişimidir. TTNet WiFi ile, havaalanları, oteller, alışveriş merkezleri, konferans merkezleri, marinalar, kafeler, fuar alanları gibi yerlerde, taşınabilir bilgisayarınız (dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı-PDA), veya Wi-Fi uyumlu cep telefonunuz üzerinden internete bağlanabilirsiniz.

www.shiftdelete.com

TTNET WİFİ SERVİS NOKTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYANIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.