Adliye Lojmanlarında Tamirat

Adliye Lojmanlarında Tamirat

Adliye Sarayında görev yapan hakim ve savcıların oturdukları lojmanlarının dış boyası ve çatılar kışa hazırlık için onarılarak tadilattan geçiriliyor.

Yeni adliye sarayından sonra bu seferde lojmanların yenilenmesine başlanıldı. Yapılan bu çalışma ile hakim ve savcıların ikamet ettiği lojmanlar daha yaşanır hale bürünecek. İki blok 4 katlı ve toplam 16 daireden oluşan Adliye Lojmanları yapılan çalışmaları ardından daha güzel mekanlar haline gelecek.

Edinilen bilgiye göre, Tadilat için yapılan ihaleyi KDV dahil 38.779 TL"ye BMB İnşaat LTD. ŞTİ alırken, 03.09.2009 tarihinde başlayan tadilatın 10.10.2009 tarihinde tamamlanması öngörülüyor. Lojmanların dış cephesi yenilenirken çatıları da kışa hazırlık için onarıldı. Adliye Lojmanları Kalorifer sistemi ile ısıtılıyor. Araçlar için üstü kapalı garaj bulunan ve yapılan çalışmaların ardından yeni görünümü ile adeta makyaj tazeleyen Adliye Lojmanları yeni yapılan Adliye Sarayına yakışan güzelliğe kavuşacak.

Müstakil bahçeli olan, bahçesinde çocuklar için çocuk bahçesi, dinlenmek için kamelya, tavuk kümesi ve birçok yumurta tavuğu mevcut olan Çubuk Adliye Lojmanlarında yeni görünümü ile kendine yakışan şıklığı yansıtmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.