Adem Kisecik ve Yönetimi İstifa Etti

Adem Kisecik ve Yönetimi İstifa Etti

MHP Çubuk ilçe başkanı Adem Kisecik, Facebook hesabından yayımladığı bir demeç ile istifa ettiğini duyurdu. Asil üyelerin tamamı istifa ederken yedek üyelerden 3 yedek üyenin istifa etmediği belirtildi.

Adem Kisecik 2014 yerel seçimlerinde MHP den Belediye Başkan aday adayı oldu. Parti başkasını aday gösterdi. Küsmedi aday adaylığı sürecinde rakibi olan aday ile çalışmaya devam etti. Belediye 1. sıra meclis üyesi olacağı dillendirildi. Ama listede adına rastlanmadı. 
Hayati Tamer'in aday yapıldığı 2014 yerel seçimlerinde MHP nin Çubuk'ta yaşadığı ağır yenilgi sonrası herşey değişti. MHP ilçe yönetimi Adem Kisecik ve arkadaşlarına teslim edildi. 3 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığını, geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile perçinlemişti. Yeniden başkan seçilen Kisecik'in 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkan adaylığına kadar sürmesi bekleniyordu. istifanın gerçek gerekçesi henüz kamu oyuna yansıtılmadı.

İşte Kisecik'in demeci

TÜRK TÖRESİ VE İSLAM ÖĞRETİSİNİN MAYALADIĞI BİR FERT OLARAK, İÇERİSİNDE BULUNMAKTAN İFTİHAR ETTİĞİM ÜLKÜCÜ CAMİADA, İLÇE BAŞKANLIĞI GİBİ GÜZİDE BİR VAZİFEYİ YILLARDIR EN ÜST SEVİYEDE İHTİMAM VE İTİNA İLE İFA ETMEKTEYİM.

HANGİ KOŞULLARDA OLURSA OLSUN, VATANIN VE MİLLETİN BEKASI UĞRUNA, İHTİYAÇ HASIL OLDUĞUNDA HER KADEMESİNDE, TEŞKİLAT EMRİNDE OLACAĞIMIZIN BİLİNMESİ, GÖZARDI EDİLMEMESİ VE EMİR TEVDİ EDİLMESİ ÖVÜNCÜMÜZ OLACAKTIR.

BİR DİLEKÇE METNİNE SIĞMAYACAK KADAR UZUN VE DERİN KONULARIN ANA BAŞLIĞI OLARAK, BİRLİĞİMİZ VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜN NAM-I HESABINA, LÜZUMU GEREĞİ, YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE, MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM.

BU KUTLU YOLDA, YANIMDA BULUNAN VE BANA DESTEK VEREN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILARIMLA,

 

http://www.habercubuk.com/?s=haber&id=2040

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum