Açıklayacağı zamanı söyledi

Açıklayacağı zamanı söyledi

Başbakan Erdoğan, Belediye Başkan Adayları ile ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Başbakan Erdoğan, Konya'ya hareketinden önce gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Habercilerin seçimler ve AK Parti'nin adaylarının açıklanmasındaki gecikmeye ilişkilin sorularına Erdoğan'ın yanıtı şöyle oldu:

"Yoğun bir şekilde onun üzerinde çalışıyoruz. Bugün Konya'da üç ilimizin mevcut büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklayacağız. Pazar günü öyle zannediyorum İstanbul'da iki tanesini açıklayacağız.

Pazartesi günü de yoğun bir çalışmamız olacak. 46 ilin temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırma neticeleri geliyor. Tüm gün onlar üzerinde çalıştıktan sonra bitirebildiklerimizi peyderpey hafta boyu açıklamaya devam edeceğiz. Ve 3 Ocak'ta da şu anda belediyeleri bizde olmayan yerlerin çalışmalarını tamamlayıp onları da açıklamaya devam edeceğiz.

Yani süratle işi bitirmenin gayreti içindeyiz. Fakat tabanımıza tamamıyla bu tespitleri oturtabilmek için teşkilatımızın temayüllerini almak, ondan sonra halkımızın bu noktadaki beklentilerine cevap teşkil edecek kamuoyu araştırmalarını bitirmek istiyoruz. Yani bunları alalım, kamuoyuyla bütünleşerek adaylarımızı açıklayalım istiyoruz.."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.