Acehan'dan Ankaragücü'ne Ziyaret

Acehan'dan Ankaragücü'ne Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk kupasını kaldıran Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner'e tebrik ziyaretinde bulundu.


Acehan, beraberinde AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile Ankaragücü'nün Beştepe tesislerinde Kulüp Başkanı Yiğiner ve Yöneticileri ziyaret etti.

Ankaragücü'nün şampiyonluğunun Ankara'nın her yerinde olduğu gibi Çubuk'ta da büyük bir sevinçle karşılandığını ifade eden Acehan, Çubukluların Kayseri'deki maça gittiğini belirtti.

Mehmet Yiğiner ile birlikte Ankaragücü'nün halk desteğinin çok büyük oranda arttığına işaret eden Acehan, 'Ben Çubuk'ta bu kadar Ankaragücü taraftarı olduğunu bilmiyordum. Özellikle yeni neslin Ankaragücü'ne büyük bir sevgisi var. Çubuklular akın akın Kayseri'de oynanan maça gittiler. Bizden de otobüs talepleri oldu. Gerçekten her geçen gün Ankaragücü'ne olan sevgi artıyor.' diye konuştu.

Ankaragücü’nün başarısının tüm başkentte bir sinerji oluşturduğunu vurgulayan Acehan, Mehmet Yiğiner ve ekibinin tüm zorluklara rağmen yılmadan, pes etmeden mücadele ederek başarıya ulaştığını söyledi.

Bir Çubuklu olarak Yiğiner ile gurur duyduklarını belirten Acehan, 'Ankaragücü'müzün bu seneki başarısından dolayı çok mutlu olduk. Sizlerin şahsında tüm Ankaragücü camiasını tebrik ediyoruz.' dedi.

Ankaragücü’nün hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkacağından hiç şüphesi olmadığını kaydeden Acehan, 'Gerçekten gurur duyduk. Ankaragücü'müzün yeri burası da değil, Ankaragücü'müzü Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bu dönemde TFF 1. Lig'e çıkma başarısı gösterdi, önümüzdeki yıl da başarı göstererek bir sonraki yıl Süper Lig'e çıkacağına yürekten inanıyorum. Ankara'nın simgesi olan Ankaragücü'nün her daim yanındayız.' ifadelerini kullandı.

Acehan, Ankaragücü'nün başarılarının devamını diledi.

Yiğiner de ziyaretleri dolayısıyla Acehan'a teşekkür etti. Ankaragücü'nün arkasında büyük bir halk kitlesi olduğunu belirten Yiğiner, Ankaragücü'nü Ankara'da yaşayan herkesin ve en önemlisi tüm Türkiye'nin sahiplenerek sevdiğini belirtti.

Ankaragücü'nü tebrik etmek için insanların geldiğine işaret eden Yiğiner, bundan sonraki süreçte kendilerine verilecek destekle takımı Süper Lig'e çıkarmayı amaçladıklarını anlattı.

Yiğiner, şunları söyledi:

'İyi bir noktaya geldik. Arkadaşlarımızla beraber uzun süre mücadele ettik. Tüm bu yorgunluklara değdi. Elbette biz bu şampiyonluğu tüm Ankara'ya hediye ediyoruz. Ankaragücü sevdalıları, sevenleri olmazsa biz bu mücadeleyi edemezdik ve bu başarıyı yakalayamazdık. Kayseri maçından 26 bin taraftarla Ankara'ya geldik. Bizim takımımız Türkiye'nin tam ortasında, başkentte ve Süper Lig'de şampiyon olacak potansiyeli de var. Yürekten inanıyorum, kesinlikle Süper Lig'de şampiyon olur. Yeter ki Ankaragücü'ne hakkı olan destek verilsin.'

Ziyarette, Çubukspor ile ilgili yapılacak çalışmalar ve nasıl bir yol izleneceği hakkında da ikili görüşme yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum