ABD’NİN TÜRKİYE’Yİ PARÇALAMA PLANI

 

 

 

RASULAYN FİTNESİ, ABD’NİN ŞANLIURFA’MIZI PKK’YA İTAAT ETTİRME PROJESİDİR

                                 ABD’NİN TÜRKİYE’Yİ PARÇALAMA PLANI

                                (ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINDA TÜRKİYE 2)

 

(ALLAHU ALEM)

Hz. Ali Efendimiz RA, Müştakzade şerhi adlı eserinde şöyle buyurmuş:

“Aya oğlum! Türkler CUŞ ettiklerinde Mehdi-i Adil’e muntazır ol.”

Yani: “Türkler coştuğunda, içten kaynadığında, karıştığında Mehdi’nin zuhuruna hazır ol.”

Naim Bin Hammad Yasir’ den tahric etmiş (Hadis): “Türk size hücum ettiği zaman, malı toplayan halifeniz öldüğü zaman, o halifeden sonra iki yıl içinde de azledilecek olan zayıf bir adam başa geçtiği zaman, Şam’ın batısında batma olduğu zaman (bazı rivayetlerde de açıkça Haresta diyor-Şam’ın Mahallesi-) Şam’dan üç kişi çıktığı zaman, Batı insanları da Mısır’a çıktığı zaman bunlar Süfyani’ nin (Tabi aynı zamanda da Hz. Mehdi’ nin) alametleri olacaktır.

Alimler bu hadisi şöyle yorumlamışlar:

Türkiye, Suriye’ye girdiği zaman, Suud kralı öldüğü ve yerine zayıf biri geçtiği zaman, ABD Suriye’ye vurup Haresta (Şam) battığı zaman, Şamdan üç kişi çıktığı zaman (Esad’ın halefi (Tekfirci),muhalefetin başı (ÖSO’ cu) ve Kürtlerin başı (PYD),ABD ve NATO Mısır’a çıktıkları zaman bunlar Süfyani’ nin alametleridir. Süfyani bu üç kişiden Esad’ ın yerine geçen tekfirci olacak, altı ay sonra da Hz. Mehdi Mekke’de zuhur ve huruç edecek.(Diyorlar)

 

Nevşehirli Allah Dostu Şeyh Abdullah Gürbüz Hoca Efendi (1933-2004),(Allah Rahmet Eylesin) 1990 lı yıllarda cemaatine verdiği bir vaazda “Suriye karışacak, güneyden Suriye’ye vuracaklar ve Suriye Türkiye’ye kaçacak. Sonra Türkiye’ye vuracaklar” diyor. Videosu Youtube’da var isteyen kendi sesinden dinleyebilir.

Peki bu vaazdan yirmi yıl sonra Suriye karıştı mı? Karıştı.

Suriye’den Türkiye’ye kaçışlar başladı mı? Başladı.

Siz daha, Esad Halep’e geldikten ve ABD, Dera’ ya vurduktan sonrasını görünüz, yüzbinler gelecek. Başka ifşaatlar da var. Kısa kesip konuya geçelim.

 

ABD’nin Türkiye’yi parçalama planının iki ayağı vardır.

Ergenekon ve PKK.

Birinci ayak: ERGENEKON

Bir yazar diyor ki  “Fırat’ın doğusundaki Ergenekon, PKK’ dır.” Yani ikisi entegre demek istiyor. Biz bunu “aynı merkezden komuta ediliyorlar” diye yorumluyoruz.

Aynı kişiler Fırat’ın doğusuna geçiyorlar KCK’ lı oluyorlar, Fırat’ın batısına dönüyorlar GEZİ’Cİ oluyorlar. Fırat’ın batısına geçiyorlar ERGENEKONCU oluyorlar, doğusuna dönüyorlar PKK’lı oluyorlar. Hatay oradaysa Taksim burada. AYNI KİŞİLER VESSELAM.

Mısır’daki orkestra şefi (ABD) o şefliği Türkiye’de de yapabilir mi?

 

Engin Alan Ergenekon’dan yargılanmasaydı MHP’nin Gezi Parkı’na bakış açısı nasıl olurdu?

Engin Alan’ ın MHP’den aday gösterilmesinde ne gibi süreçler yaşandı? Ve nasıl aday yapıldı? Bahçeli bunu sakin bir şekilde düşünmeli ve “oyuna mı geldik” sorusunu kendisine sormalı.

Haberal ve Çubukçu’ nun biri siyasi, diğeri askeri kanattan tahliye edilmeleri ve aktif görevlerine dönmeleri ne anlam ifade ediyor? Bunu da AKP yönetimi düşünmeli. Sayın Başbakan çevresine dikkat etmeli.

            İlker Başbuğ tutuklandığında “Genelkurmay başkanının yargılanmasını sindiremiyorum” diyen sayın başbakan ömür boyu hapis cezası almasını nasıl sindirmiş? Bunu da kim düşünmeli biliyor musunuz? “Bakınız AKP 28 Şubatın intikamını alıyor” diyenler düşünmeli?

Madem bu iş baştan beri AKP’nin kontrolünde yürüyor, o halde niçin AKP’nin istediği gibi yürümüyor? Bunu da aziz milletimiz düşünmeli.

Konunun biraz dışında ama bizce çok önemli. On yıldan beri zevkle seyrettiğimiz Kurtlar Vadisi Dizisinde yüzlerce ajan öldürüldü. ABD, İsrail, Alman, Rus ajanları. Ama hiç İngiliz ve Fransız ajanları öldürülmedi, acaba neden? Diziyi izleyenler bunu sadece düşünmesinler ve Necati Beye sorsunlar bi zahmet.

Haberal beş yıl önce CHP’nin başına aday olsaydı Ulusalcılar, Sarıgül gibi beş dakikada harcarlardı. Ama şimdi kendi iradesinin ve iki dudağının arasındadır genel başkanlık. Çünkü karşı çıkacak kimse kalmamıştır. Ve Kılıçdaroğlu’ da Baykal ile aynı akibeti paylaşabilir.

Yargıtay kararından önce gizli bir el kamuoyu önünde; ya Ergenekoncuları  aklarsa? Ergenekon diye bir örgüt olmadığı, AKP ve Cemaatin bir komplosu olduğuna dair belgeler; ya piyasaya sürülürse?

Ya bu Ergenekon olayı ta en baştan beri ABD’nin; AKP ve Cemaate bir komplosuysa? (Ne diyor İhvan sözcüsü: ABD ye güvenmemeliydik.)

Ergenekon faslını Yargıtay kararından sonra açacağız.

İkinci ayak: PKK

    ABD’NİN RASULAYN ve TEL ABYAD FİTNESİ TÜRKİYE’Yİ BÖLME PROJESİDİR

ABD, Müslüman Kürtleri PKK’ya itaate zorluyor.

          (Hedef şehir Şanlı Urfa’mız)

Nereden anladık? Tabii ki Rasulayn ve Tel Abyad’’dan.

Rasulayn, Ceylanpınar İlçemizin; Tel Abyad da Akçakale İlçemizin tam karşısında bulunan Suriye toprakları ve neredeyse bitişikler. Rasulayn ve Ceylanpınar halkları Kürtler’ den, Tel Abyad ve Akçakale halkları da Araplar’ dan oluşuyor. Tel Abyad’ da El Kaide hakim, Rasulayn’ da ise PYD İle El Kaide savaşıyor.

Türkiye’nin Suriye ile 900 km sınırı varken ve El Kaide ile PYD arasında bir çatışma olacaksa bunun için yüzlerce potansiyel belde varken neden Rasulayn’ da bu çatışma çıktı?

Çünkü Rasulayn ve Tel Abyad Türkiye sınırında tam da Şanlı Urfa’mız karşısında bulunan iki belde de ondan. Peygamberler şehri Şanlı Urfa'mız (Özellikle ayrı yazıyorum) Anadolu’muzun en muhafazakar şehirlerinden biri olup Marksist, Ateist PKK’ya bugüne kadar asla boyun eğmemiş ve açılıma bile büyük bir şüphe ile bakmıştır.

Olaylar nasıl başladı?

Tel Abyad’ daki durum Rasulayn ile aynı ayrıca yazmayalım.

El Kaide ve ÖSO Kürtlerin yaşadığı Rasulayn’ a saldırdı. PYD kurtarıcı olarak sahaya indi.VE URFA SEYRETTİ. Burası önemli çünkü bir mücadeleyi seyreden mutlaka taraf olur. Şimdi Şanlı Urfalılar aynı ırka mensup oldukları PYD’ nin mi yoksa aynı dine mensup oldukları El Kaide’nin mi tarafını tutacaklar?

El Kaide neden Kamışlı’ ya saldırmıyor? Çünkü Kamışlı da, Kamışlı’ yı seyredenler de PKK’nın etki alanına girmiş ve zavallı olmuşlar bile. İşte ondan yani kurtarılmış bölge.

İşte Yahudi’nin bir ahir zaman fitnesi.Orkestra şefi (ABD)El Kaide’ye emrediyor, “Kürtlere saldır” diyor. El Kaide ve ÖSO “Esad’a karşı niçin bizimle beraber savaşmıyorsunuz?” diye Kürtlere saldırıyor. Orkestra şefi diğer çalgıcılara sıra veriyor. PYD kurtarıcı olarak devreye giriyor. El Kaide’ye karşı Cizre’de, Hakkari’de eylemler yapılıyor. Barzani “Eğer Kürtler öldürülmüşse Suriye’ye girer elimizden geleni yaparız” diyor. Bak seen. Şanlı Urfa’lılar da akraba oldukları Rasulayn için böylece PYD’ nin, PKK’nın emrine girmeye zorlanmış oluyor. Aynı zamanda Kürtler arasında da bölgesel bir birlik amaçlanıyor.

Yani Nusra ABD’nin emriyle Türkiye’yi bölmeye çalışıyor, görebildik mi acaba? Yoksa biz Nusra’ yı hala sadece Esad’a karşı savaşan mücahidler mi sanıyoruz? Nusra kendisini öyle görse bile bize düşen ABD oyununu görmektir.

 

EY! Benim Şanlı Urfalım! Peygamber yadigarım! İNANIN, El Kaide Müslüman değil, PKK da Kürt değil bundan emin olunuz.

El Kaide; Yahudi’nin ücretli küresel tetikçisidir ve ipleri ABD’nin elindedir.

PKK ve uzantıları da sizleri asla temsil edemez ve Yahudi-Ermeni koalisyonu bir ABD fitnesidir. Kürt halkının katline çalışan dinsiz bir Yahudi maşasıdır.

Dikkat ediniz ey Kürt kardeşlerim! Hz. Ali  Efendimiz RA, sizlere Türk diyor Kürt demiyor.

Şimdi siz, sizin Türk olduğunuzu 1400 yıl önce söyleyen  Hz. Ali RA Efendimize mi inanacaksınız yoksa 150 yıldır Türk olmadığınızı söyleyen Yahudi’ye mi inanacaksınız?

Gerçek şu ki Kürtler, Kanturaoğulları’ nın  hem de Başkurt soyundan gelmektedirler ve sonuna kadar Türk’türler. İster kabul edin ister etmeyin. Çünkü üstünlük soy, sop, renk, ırkda değil TAKVADADIR KURAN’A GÖRE.

Hz. Peygamber SAS Efendimiz hadislerinde Kürtleri Türklerden ayırmamış ve hepsine birden TÜRKLER demiştir. İstanbul’un fethinde Kürtler yok muydu? O şanlı Peygamber SAS hepimizi birden “Fatih’in Kutlu Ordusu” olarak tanımlamıştır. Kürt kelimesini kullandığı tek bir hadis yoktur. O Habibullah SAS Efendimiz Kürtleri de en az Türkler kadar seviyordu ve asla ayrım yapmıyor ve hepsine birden Türk diyordu. Kanturaoğulları diyordu, çünkü gerçek buydu.

İşte başka bir hadis:

Türkler size ilişmedikçe sizde onlara ilişmeyiniz. Çünkü milletimin

mülkünü ve Allah’ın ona olan ihsanını en evvel Kantura (Türk) nesli

alacaktır. İmam Taberani (Mu’cem’ül-Kebir ve Mu’cem’ül Evsat isimli eserinde)

Ve bir kıssa:

“ Bir gün, Hz. Ali’ye kendisi ile birlikte muharebe edenlerden biri bu muharebe sonrasında, "Böyle fitne içinde bu işin sonu ne olacak?" diye sormuş. O da: "Din kıyamete ka­dar bakidir" dedikten sonra bir müddet başını önüne eğmiş, öylece kal­mış. Hatta, etrafındakiler ‘uyudu’ zannetmişler. Neden sonra Hz. Ali başı­nı kaldırıp 3 defa ‘Ni mel Etrak, Ni’mel Etrak, Ni’mel Etrak..’ "Güzel Türkler" "Güzel Türkler" "GüzelTürkler" dedikten sonra ‘Din Türkler elinde kalacak, Türkler ile yücelecek ve kıyamete kadar baki kalacak” demiş.
Kaynak çok sağlam değil ama Türküyle, Kürdüyle birlikte sevinelim diye yine de yazmak istedik.           

 

Bitirirken bir konuyu da aydınlatalım:

Sünni aleyhtarlığı gibi bir ithama maruz kaldık. Acabalar! var.

El cevap: Elhamdülillah SÜNNİ TÜRKÜZ. Ama bu, Sünni olmayanlara düşman olmamızı gerektirmez. Biz “Elhamdülillah Müslümanım” diyen herkesi Alevisiyle,Sünnisiyle,Şiisiyle,Türküyle,Kürdüyle,Lazıyla,Çerkeziyle çok severiz. “Yanlışları olsa da mı” diyenlere de  “Biz çok mu doğruyuz?” VESSELAM diyoruz.. (Ahir zamandayız kardeşler, herkesin mutlaka bir şeyi yanlış ve           Hz. Mehdi düzeltecek İnşaallah.)

(Doğru adamlar yanlış işler yaparken, yanlış adamların doğruları savunması, ama doğruları söyleyen doğru adamları kimsenin dikkate almaması veya uzak durulması nasıl yorumlanmalı? El Cevap: Ahirzaman.)

Devam edecek İnşaallah..

Bu yazı toplam 12664 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum