ABD'NİN PKK ELEBAŞLARI HAKKINDAKİ KARARINA TEPKİ

ABD'NİN PKK ELEBAŞLARI HAKKINDAKİ KARARINA TEPKİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ ABD'NİN PKK ELEBAŞLARI HAKKINDAKİ KARARINA,TÜRKİYE’Yİ OYALAMAK İÇİN YAPILMIŞ STRATEJİK OYUNDUR.

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği başkanı Zeki Avan: ABD Dışişleri Bakanlığının PKK terör örgütüne mensup üç sözde üst düzey yöneticisinin başlarına koyduğu para ödülü ile ilgili yapmış olduğu açıklamada;

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından PKK terör örgütüne mensup üç sözde üst düzey yöneticisinin başlarına yakalanması için başlarına ödül konulmuştur. ADB devleti bir stratejik oyun peşindedir. Bizler, bu saatten sonra ABD’ye, Avrupa’ya ve bazı Arap ülkelerine güvenmiyoruz. Bu güne kadar ülkemiz üzerinde her türlü, sinsi, kalleş ve kahpe oyunları oynamışlardır.

 

Türk milletine ve devletine düşmanlık yapan, eli kanlı katillere açık açık destek vermişlerdir. Ellerinde masum, kadın, çocuk, yaşlı, gençlerimizin kanları vardır. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin veballeri vardır.

"BİRİSİ YILAN, DİĞERİ AKREPTİR"

“Dağılmak üzere olan terör örgütünü kurtarmak için oynanan değişik bir oyundur. ABD, 3 vatan haininin yakalanması için başlarına ödül koymuştur. Başına ödül konanlar Karayılan'ın ekibidir. Suriye'nin kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK'nın uzantısı olan PYD’dir. “BİRİSİ YILAN, DİĞERİ AKREPTİR. İKİSİ DE ZEHİRLİDİR”.”Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen PYD'ye bir ordu kurmasına yetecek beş bin tırdan fazla silah ve mühimmat vermiştir. Halen destek vermeye de devam etmektedir. Destek vermiş oldukları PYD zehirli bir akreptir. Bu akrepleri terör örgütü görmeyip, en önemlisi de stratejik ortak olarak kabul etmektedirler.”

“STRATEJİK OYUN”

“ABD bugüne kadar bizlerin hep sinir uçlarına basmıştır. Bu hareketi ile de bir oyun oynamaktadır. Miadı dolup, günü geçenleri sahneden alıp, yeni hainleri sahneye sürmek için oynanan stratejik bir oyundur. ABD bir taşla iki kuş vurma peşindedir. Suriye'nin kuzeyindeki PYD, SDG oluşumunu meşrulaştırma peşindedir. Böylece yapılacak operasyonların önüne geçilmeye çalışılmaktadır.”

 

Avan, ABD'nin samimi olduğunu göstermek için ilk önce bölücü terör örgütünün uzantısı olan PYD'yi Münbiç'ten çıkarması ve hemen silah desteğini kesmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.