ABD, BÖLGEMİZİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRİYOR

 

 

 

ABD, BÖLGEMİZİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRİYOR

OYUNA MI GELDİK YOKSA TEDBİR ALDIK MI?

(3.DÜNYA SAVAŞINDA TÜRKİYE)

 

Yine söylüyoruz, yine söylüyoruz, çünkü tedbir alınsın istiyoruz.

Bu ABD’yi  Yahudiler yönetiyor, Büyük İsrail kurulmaya çalışılıyor, Arap Baharı ile İslam Ülkelerinin orduları yok edilmek, halkı kırılmak, bölünmek, parçalanmak ve Nil’den Fırat’a kadar olan bölgede Yahudilerin Arz-ı Mevud’u gerçekleştirilmek isteniyor. Karşı çıkabilecek tüm İslam ülkeleri de istikrarsızlaştırılarak direnci kırılıyor, yerinden kımıldayamaz hale getiriliyor. Yani ABD Yahudilerin emriyle bir orkestra şefi gibi Ortadoğu’yu kan gölüne çevirme operasyonunu yönetiyor. Resim budur.

Suriye’de iç savaş çıkacağını yedi yıl önce, Mısır’da tekrarlanacağını beş yıl önce söyledik ama kehanette bulunmadık ve atmadık. Alimlerin hadis yorumlarıyla ilettik. Gaybi  Allah’dan (CC)başka kimse bilmez, bildirdikleri müstesnadır.

Allah CC’nun  bazı gaybi haberleri peygamberlerine bildirdiği  Kuran-ı Kerim’de ayetlerle sabittir.

Yazımızı okurken de lütfen her cümleden sonra ALLAH-U ALEM dediğimizi biliniz ve siz de deyiniz..

Türkiye’den önce kısa kısa yazalım:

TUNUS ve LİBYA:

Tunus ve Libya’da fitnenin biri bitti derken diğeri  başlayacak ve bu ülkelere asla istikrar gelmeyecek.

Taraflar bir birini yiye yiye tamamen bitirecekler çünkü tüm taraflar ABD’nin kontrolü altındadır ve

Yahudinin isteği budur. Orkestra şefi, Tunus’da  Gannuşi  uyanınca kargaşa sürsün diye muhalif lideri

öldürdü. İspat için Mısır’a geçelim.

MISIR :

Mısır’da Mübarek kimin adamıydı? ABD’nin.

Mübarek’i indirmek için Müslüman Kardeşleri  kim örgütledi? Yine ABD.

(Sayın Melih Gökçek’in kamuoyuna deşifre ettiği  OTPOR,  İhvan’ı  Mısır’da beş yıldan beri  örgütlüyor.)

(Biz bu OTPOR’ un Rusya’da, Yugoslavya’da, Gürcistan’da, Ukrayna’da neler yaptığını uluslararası basından yıllar önce öğrenmiştik.)

Mursi’ yi  iktidara kim getirdi? Tabi ABD.

Peki  Mursi’ ye karşı Tahrir’e Mübarek yanlılarını kim topladı, Ordu’ya darbeyi  kim yaptırdı?Yine ABD.

Görüldüğü gibi Mısır’da tüm tarafları ABD kontrol ediyor. Peki bu ABD Mısır’da başka kimleri kontrol ediyor? Sermayeyi, basını, yargıyı, orduyu, azınlıkları, çoğunlukları yani aklınıza gelen tüm kesimleri ABD kontrol ediyor. Dolayısıyla “Mısır’da bundan sonra ne olacak” yerine” ABD, Mısırda bundan sonra ne yapacak” sorusunu sormak daha isabetlidir.

Bundan sonra ABD Mısır’da Ordu’ya karşı açık tavır almazken gizli bir tavır ile ya da İngiltere aracılığı ile silahsız ve hazırlıksız olan Müslüman kardeşleri ordu ile savaşa hazırlayacak. ABD’nin küresel tetikçileri olan El Kaide ile tekfirci Selefiler Emniyet ve Ordu mensuplarına silahlı eylemler yaparak çatışmayı iç savaşa çevirecekler. Mısır Ordusu ikiye bölünecek ve her ikisi de arkasında bir halk tabanı olduğu için Mısır’da dehşetli bir iç savaş başlayacak. Tabi batı bu iç savaşın bitmesini asla istemeyecek ve anlaşarak ABD bir tarafı desteklerken Avrupa diğer tarafı destekleyecek ve savaş bitmeyecek. Bu arada darbeciler de Mübarek’in Avrupa’ya kaçışına göz yumacaklar. (Mübarek’in Avrupa’ya kaçışı şu açıdan önemlidir: Hakkında hadis vardır ve Mübarek Avrupa’ya kaçtıktan sonra, ABD Mısır’ı işgal edecek.)

Üç yıl içinde Mısır üçe bölünmek isteniyor. Arzı Mevud içinde kalan Nil’in doğusu ve Sina İsrail’e bırakılırken Mısır’ ın kuzey batısında kukla bir Müslüman devlet, güneyinde de  bir Hristiyan devlet amaçlanıyor.

Sonuçta şu olacak: ABD Mısır’ın kuzeydoğusunu Süveyş kanalı ve Port Said bölgesini işgal edecek. Ve Mısır, Irak gibi virane olacak ama  bu aynı zamanda Hz. Mehdi’nin zuhurunu müjdeleyen Melhamelerin ilkidir. Hz.Mehdi’ nin iki büyük kumandanı Afrika kıtasından çıkacak ve bu bölgedeki ABD’yi tarumar edecekler. İnşaallah.

SUUDİ ARABİSTAN:

Şu an istikrar ülkesi olan Suudi Arabistan’da bu hac mevsiminden hemen sonra Mekke merkezli bir kargaşa çıkacak ve Hac kapıları üç yıl kapanacak. Suud kralı ölecek yerine iki yıl sonra o da ölecek zayıf bir adam gelecek. (Hz.Ali Efendimizin rivayeti)Bu üç yıl içinde Mekke merkezli direnişin başına inşallah Hz.Mehdi geçecek ve tüm dünyaya hakim olana kadar zaferden zafere koşacaktır.

PEKİ BİZ MISIR’I DOĞRU OKUYOR MUYUZ?

-İhvan Tahrir’e çıktığında “Kardeşim sizi kim örgütlüyor “dedik mi? Aklımıza bile gelmedi, Yahudi planlarını Allah’ın CC lütfu sandık.

-Mursi’ye destek verdik ama iktidara gelirken değil OTPOR getirdikten sonra destek verdik.

-Suud Kralı ve Katar Emiri Mursi’ye destek vermezken “Niçin desteklemiyorsunuz?” demedik.

- Suud ve Katar ile birlikte Esad’ı devirmek istedik  ama onlara “Siz Mısır’da bahar istemediniz ki Suriye’de niçin istiyorsunuz?” demedik.

-Suud ve Katar yönetimlerinin ABD’ nin emir eri olduğunu hiç düşünmeden ABD ile tamamen paralel olan kaos planlarına (örneğin Suriye’de) alet olduk. Mısır’da bizi nasıl yalnız bıraktıklarına ise hayret ettik.

Bir parantez: Peki bu Suud ve Katar yönetimleri Büyük İsrail Projesini  görmüyorlar mı? Neden alet oluyorlar ve ABD’ nin her dediğine tam destek veriyorlar? Çünkü bunlar tam bir emir eri, tam bir köledir. Bu saltanatlarını ABD ve İngiltere’ye borçludurlar. Bakınız ABD, Katar Emiri babaya “Emirliği oğluna bırak” diyor, o da aynı gün bırakıyor. ”İsrail’e bırak” dese emin olunuz yine aynı gün bırakır. Bırakmazsa aynı gün öleceğini de bilir.

- Suud ve Katar yönetimlerinin  Mısır’da darbecilere  12 milyar dolar yardımı ABD’nin emri olmadan verdiğini sanıyorsak yanılıyoruz.(ABD’nin emri olmadan bir dolar veremezler)

(Mahir Kaynak hoca Türkiye’ye gelecek olan ÇİN sermayesinin ABD tarafından engelleneceğini  ve yerine Körfez sermayesini göndereceğini yıllar önce yazmıştı, tam da böyle oldu.)(Yani Mahir hoca Körfezin ABD’nin kölesi olduğunu yıllar önce ispat etmişti.)

ABD’nin Türkiye’de iç savaş çıkarmak istediğinin en yakın göstergesi Türkiye’nin bölgede yalnızlaştırılmasıdır. Normal şartlarda ABD’nin Türkiye’deki bir operasyonuna tüm İslam Ülkeleri tepki gösterir ve Türkiye’ye yardım ederlerdi. Ama şimdi  yalnızız ve alacağımız cevap “Rüzgar eken fırtına biçer”dir. Türkiye’yi bu bölgede yalnızlaştırıp bu duruma getiren  ABD’dir ve işte bu nedenle Türkiye’de iç savaş çıkarmak isteyen de ABD’dir.

Efendim Yiğit Bulut “Almanya, İngiltere (BND,MI6)”  dedi.

Dünyayı  yöneten şer örgütünün şeması aynen şöyledir:

En tepede ABD Yahudileri (Küresel Sermaye, Siyonizm, Neoconlar),onun altında ABD, İngiltere ve İsrail, onun altında tüm Avrupa ülkeleri ve en altta emir kulu Suud, Katar ve Ürdün yönetimleri bulunmaktadır. Ve dünyanın bütün ülkelerindeki mason teşkilatlarının bazı kurumsal ve bireysel işbirlikçilerini de bu resme eklemek gerek. (Örgütün tek amacı  vardır o da Büyük İsrail’dir.)

TÜRKİYE

Türkiye ile ilgili kısmı GEZİ PARKI’ ndan TÜRKİYE’NİN CİHAN HAKİMİYETİNE kadar olan tüm öngörüleri üç yazı dizisi ile yazacağız. Çok uzun çünkü.

Bu yazımızda ise kısa bir başlangıç yapacağız.

Çok moral bozucu cümleler geleceği için lütfen üzülmeyelim çünkü bu işin sonunda TÜRKİYE TÜM CİHANA HAKİM OLACAK İNŞAALLAH.

Şeyh Abdullah Dağıstani Hz.1960 lı yıllarda “Ahir zamanda Türkiye’nin başına muhafazakar Müslümanların geleceğini on yıl iktidarda kalacaklarını,2011‘de bir seçim yapacaklarını ve bu seçimin Türkiye’deki son seçim olacağını ve bundan sonra Marksist, Komünist bir darbe ile darbecilerin üç ay iktidarda kalacaklarını” bildirmiş.

ŞİMDİ SORULAR:

-          ABD düşmanlığı ile meşhur olan ulusalcılarımız, Erbakan’a karşı ABD’nin bizzat yaptırdığı 28 Şubat’ın baş aktörleri değil miydi? Madem ABD düşmanıydılar, ABD düşmanı olan Erbakan ile niçin anlaşmadılar?

-          AKP’nin ABD ile iyi ilişkiler kurması NATO üyesi olmamız nedeniyle anlamlı olabilir ama sayın Başbakanın ABD dönüşünden iki gün sonra ABD’nin Ahmet Türk’ü konuk edip,ABD’den döndükten bir hafta sonra da Diyarbakır’da Kürt Konferansı yapması nasıl yorumlanmalı?

-          Bu konferansta alınan kararlar Amasya Genelgesi ile benzerlik taşıyor mu?

-          ABD’nin Öcalan,BDP ve Kandil ile ne tür ilişkileri var ve bu temaslarda ABD Kürtlere ne vaad ediyor?

-          Türkiye,barış sürecini kendi hür iradesi ile başlatsa bile Öcalan’ın bunu kendi hür iradesiyle kabul ettiğinden emin miyiz?Yoksa ABD “tavşan kaç tazı tut” oyunu mu oynuyor?

-          ABD,Türkiye’de Kürtlerin temsilcisi olarak PKK ve uzantılarını mı muhatap alıyor yoksa başka muhatapları da var mıdır?

-          Türkiye açılım ve barış sürecinde PKK ve uzantılarını muhatap almadan önce Kürt halkının PKK’yı temsilci görme yüzdesi neydi? Bu muhataplıktan sonra bu yüzde ne oldu?

-          Ve bu süreçle dağdaki terör kadrolarının niceliğinde ne gibi değişiklikler oldu?

-          Türkiye Marksist ,Komünist  ve ateist PKK ve uzantıları yerine Kürt kanaat önderlerini (Menzil gibi)muhatap alsaydı yüzde 99’u Müslüman olan Kürtlerin tavrı ne olurdu?

-          “Kalekollar içtiğimiz çayı zıkkım ediyor” diyen bir kişi bu ülke vatandaşı olarak kalmak istiyorsa halkının güvenliğini sağlayacak kalekoldan niçin rahatsız olur?

-          “Kürdistan ile komşu olmak sizi niçin rahatsız ediyor” diyen kişi bu sözüyle orada bir Kürdistan tanımak yerine “Onlar bu vatanın soydaşları,dindaşları,bizim insanlarımız,zor durumdalar onlara sahip çıkalım,eninde sonunda bu coğrafya emperyalistlerden temizlenecek,huzur ve barış gelecek  ve İslam Birliği kurulacaktır” demeli değil miydi?

-          Ulusalcılar 6 Ağustos’da Silivri’yi yağmaya,yargılamayı durdurmaya hazırlanırken,o günlerde doğuda da büyük bir kalkışma olursa buna karşı tedbirimiz var mıdır?

 

 

-          Bu soru da Kürt kardeşlerimize:                                                                                                   

o   ABD,Türklere “Biz Kürdistan’a müsaade etmeyiz,etsek bile onu size federasyon ile bağlarız” dese bile.. Kürtlere de “ Oyunun kuralı bu,burada bir Kürt devleti kuracağız,bizi izleyin” dese bile..  sekiz milyon nüfuslu İsrail yirmi milyon nüfuslu Kürtleri yirmi milyon nufüsla İsrail’e dahil eder mi? “Kürt nüfusu iki milyonu geçmemeli  ki İsrail Kürtleri ülkesine dahil etsin, yanılıyor muyuz?İsrail’in Kürt nüfusunu iki milyona nasıl düşüreceğine dair planları hakkında bir araştırmanız var mı?Yirmi milyon nüfusunuzla  Müslüman Türk Milleti ile aynı devleti dünya lideri mi yapacaksınız yoksa iki milyon nüfusunuzla (ki o da kalan Marksistler olacak) İsrail’e mi dahil olmak istersiniz?(Bu sorunun cevabını vermeden duramayacağım: Cevabınız tabii ki Türkiye ve dünya lideri olacak ama…

 

-          O ZAMAN DA BU MARKSİST,DİNSİZ PKK VE UZANTILARINI TEMSİLCİ OLARAK TANIMAYACAK VE EMRİNE GİRMEYECEKSİNİZ VESSELAM.ÇÜNKÜ ÖCALAN ABD’NİN ADAMIDIR.TABİİ PKK VE UZANTILARI DA.SENİN TERCİHİN DOĞRU OLURSA DEVLETİMİZİN SÜRECİ DE DOĞRUDUR,AMA SENİN TERCİHİN YANLIŞ OLURSA BUNUN DA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYACAKTIR BİLESİNİZ.)

-           

Şimdilik bu sorular üzerinde biraz düşünelim.Devam edecek inşallah.

Bu yazı toplam 3855 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum