A Genç Takım Doludizgin

A Genç Takım Doludizgin

Ankara Amatör A genç küme 5.grup'ta mücadele eden Çubukspor A genç takımı grubun'da oynadığı son üç maçı alarak grupta ikincilik koltuğuna kuruldu.

    Maçlarını saha bakım'da olduğu için Ankara'da oynayan gençlerimiz ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu taşıyorlar ve Çubukspor'un geleceği biziz diyorlar.
Üç Hafta önce ilk yarının son maçın'da grup ikincisi Adliyespor' mükemmel bir oyunla 4-0 gibi bir sonuçla geçen Gençlerimiz ; İki hafta öncesinde'de ikinci yarının ilk maçın'da Namağlup Grup lideri Keçiören Bld.Spor'u iyi bir oyunla 3-2 Mağlup etmeyi başardı.Bu Hafta'da Ankara 19 Mayıs 1 nolu sahada oynadığı maçta polatlıspor'u 10 kişi ile 2-0 gibi net bir skorla geçen gençlerimiz grup ikinciliğine oturdu.
    Bu hafta sonu ankara'da tarımspor'la oynanacak maçta kolu çıkan uğur,burnu kırılan muzaffer ve cezalı samet oynayamacaklar.Sakat futbolcularımıza geçmiş olsun diyor gençlerimize başarılar temmenni ediyoruz. 
   A genç takımımızın teknik sorumlusu oktay demirci yaptığı açıklamada,tek sorunlarının bu kadar iyi futbol oynayan genç takımlarını kendi seyircilerinin görememesi olduğunu ve asıl amaçlarının iyi futbol oynamak ve altyapıda futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.
----------------------------------------------------------------------------
A Genç Küme 5. Grup
Maç Sonuçları
----------------------------------------------------------------------------
Çubukspor - Polatlıspor      2-0
Sincan bld. - Tarım Kredi    1-4
Adliyespor - Tarımspor       1-2
Kazan bld. - Etimesgut bld  2-4
Keçiören bld- (Bay)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum