30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Çubuk'ta kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Çubuk'ta kutlandı.

Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerinden Ezgi Altunkaya ve Şura Demir Ceyda, şiirler okudu.

Garnizon Komutanlığı adına Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Selahattin Arpa, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Ardından Kaymakam Cemal Şahin, kaymakamlık makamında kutlamaları kabul etti.

Zafer Bayramı'nda Türk askerinin sınır ötesinde yeni zaferlere imza attığını ifade eden Şahin, "30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu, inançlı, onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu zafer milletimizi bugüne kadar hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuştur. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha ileri, daha kalkınmış, daha da güçlenerek hedeflediğimiz gelişmişlik seviyesinin üzerine çıkarma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemekteyiz." dedi.

Programa, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Durmuş Kıran, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak:http://www.haberturk.com/yerel-haberler/haber/9323496-30-agustos-zafer-bayrami

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.