23 Yıldır Evlere İftar Yemeği Veriliyor

23 Yıldır Evlere İftar Yemeği Veriliyor

Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı’nın, Ramazan Aylarında Faaliyetini sürdüren CANSUYU Derneği ile Milli Görüş Aşevi, Yaklaşık 1.000 Kişilik İftar Yemeği ile 23.defa bu Ramazanda da Faaliyetine Başladı.

Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı Organizasyonunda, hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerin hazırlandığı aşevi, her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da, Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatına mensup gönüllü personel ile hizmet veriyor.

Yeşil Çubuk Parkı'nın karşısındaki binanın alt katında burulan aşevi muhtaçlara 23 yıldır sıcak yemek pişiriyor.

Kapılarına gelen hiç kimseyi boş çevirmediklerini belirten aşevi sorumlusu Muzaffer Kalaycı, 'Her gün bin kişiye sıcak yemek verdiklerini ifade etti.

Kalaycı, 'Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımı hizmetimizi büyük bir azimle sürdürüyoruz. Bizim aşevine gelen her kim olursa olsun ona sıcak yemeğini veriyoruz. Biz burada ne isim ne kimlik ne de ihtiyaç sahibi olup olmadığını soruyoruz. Buraya geldiyse en azından o gün ihtiyacı var diye düşünüyoruz ve uzattığı elini boş çevirmiyoruz. İftardan iki saat önce başlayan yemek dağıtımımız iftara kadar sürüyor' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.