23 Nisan Çubuk'ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Çubuk'ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Çubuk'ta öğrenciler, geçici olarak Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuklarına oturdu.

Kaymakam Meftun Dallı'nın koltuğuna Cumhuriyet İlkögretim Okulu öğrencisi Esra Özçelik, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Sıtkı Akyüz'ün koltuğuna Yıldırım Beyazıt İlkögretim Okulu öğrencisi Hayriye Geyik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın koltuğuna Muharrem Kaleli İlkögretim Okulu Öğrencisi Buse Karagöl oturdu.

Kaymakamlık koltuğuna oturan Esra Özçelik, Milli Eğitim Müdürünü arayarak, köylerde bulunan öğrenciler için hafta sonları taşımalı SBS kursları istedi. Ayrıca Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden de köylere çocuk parkı yapılması talimatı verdi. Okulların bakım ve onarımlarının yapılmasına da isteyen Özçelik, ilçeye çok amaçlı spor tesisleri ve tiyatro salonları yapılması için de çalışma başlatılmasını talep etti.

Kaymakam Dallı da çocukların bayramını kutlayarak, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın koltuğuna oturan Buse Karagöl ise ilçeye sinema salonu yapılması talimatı verdi. Ayrıca karnelerin dağıtıldığı hafta boyunca ilçede ücretsiz lunapark kurulmasını istedi.

Öğrencilerin makamları ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okulların katılımıyla Atatürk Parkı'ndaki Atatürk büstüne çelenkler konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.