23 Nisan Çocukları Başkan Koltuğuna Oturdu

23 Nisan Çocukları Başkan Koltuğuna Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeyitle Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın misafirleri vardı.

Barbaros İlköğretim öğrencileri Başkan Tuğluca’yı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler heyecan ve telaş içinde yapılacak olan devir-teslim için hazırlanıyordu. İlk önce öğrenciler bayram tebrikinde bulundular.



Barbaros İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mustafa Elaldı, Çubuk Belediye Başkan Adem Tuğluca’nın koltuğuna oturarak ilk demeçlerini verdi. Okul içerisinde veya çevresinde faaliyet gösteren kantin ve büfelerin denetlenmesi gerektiğini. İş yerlerinin kaldırımları işgal etmemelerini ve işgal edenlerin cezalandırılmasını gerektiğini, Okul çıkışları ve girişlerinde Trafik ekiplerin bulunması gerektiğini söyleyerek talimatları vermek için birim müdür ve amirleri yanına çağırdı.

Mustafa Elaldı Başkanlık koltuğuna oturunca ilk verdiği emir, Eğitim Kültür Servisi Sorumlusu Bahattin Çınar’a oldu. Eğitim Kültür Servisinden İlkokul öğrencilerine yönelik belediye tarafından kitap hazırlanmasını söyledi. Daha sonra Zabıta Amiri Ahmet Karakuş'u yanına çağırdı. Zabıta Amirine iş yerlerinin kaldırımları işgaline izin verilmemesini ve okul çevresinde ki bakkal ve kantinlerin denetlenmesini istedi. Başkan Mustafa Elaldı Kademe Amirini telefon ile arayarak Barbaros İlköğretim Okulunun bahçe kapısının onarılmasını istedi. Temizlik konusunda da Temizlik İşleri Amiri Veysel Kırıkçı'yı yanına çağıran Mustafa Elaldı okul bahçelerin sık sık temizlenmesini istedi. Son olarak Başkan Yardımcısı Osman Aydos'u yanına çağıran Mustafa Elaldı asfalt çalışmaları hakkında bilgi istedi.

Barbaros İlköğretim Öğrencisi Mustafa Elaldı Barbaros Mahallesine yapılan asfaltlama çalışması içinde Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’ya teşekkür etti.



Konuşmaları takiben öğrencilere birer hediye veren Başkan Tuğluca, çocuklara düşünen ve düşündüklerini üretime dönüştüren bir toplum olarak görmek istediğini söyleyerek, öğrenciler ile tek tek konuştu. Öğrenciler, 'polis, doktor, öğretmen ve başkan' olmak istediklerini söyleyince de çok memnun kaldı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.