'2009 Mali Yılı Faaliyet Raporu' Onaylandı

'2009 Mali Yılı Faaliyet Raporu' Onaylandı

Çubuk Belediyesi'nin, ' 2009 Mali Yılı Faaliyet Raporu' Belediye Meclisi'nde Oy Çokluğu ile Kabul Edildi

AK Parti, MHP ve BBP gruplarının yanı sıra Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Vekili Hacı Çelebi, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzal ve birim müdürlerinin katılımlarıyla geçen meclis toplantısında bir yılın değerlendirilmesi yapıldı.

2009 yılı faaliyet raporu, mevzuat hükümlerine göre hazırlanarak meclis üyelerine dağıtıldı. Başkan Lokman Özden, meclisin ilk toplantısında dağıtılan faaliyet raporunu meclis üyelerinin incelenmesi istedi. Oylama öncesi bir konuşma yapan Başkan Özden, 'Bilindiği üzere 2009 yılında mahalli idareler seçimi sonrası göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük azim ve kararlılıkla aldığımız görevin sorumluluğunu bilerek ve halkımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz' dedi.

Yönetim olarak herkese eşit mesafede olduklarını ve tek amaçlarının hizmet olduğunu söyleyen Başkan Özden, bir yıl içinde yol, asfalt, park, eğitim ve birçok konuda atılımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, 'Başladığımız gün de olduğu gibi çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz' diye konuştu.

Başkan Özden'in konuşmasının ardından gerçekleşen oylamada Çubuk Belediyesi 2009 Mali Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.