20 kişilik Hayvan Çetesi Çökertildi

20 kişilik Hayvan Çetesi Çökertildi

Besicilerin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların korkulu rüyası haline gelen hayvan hırsızları polatlıda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Polatlı Jandarması, 3 aylık teknik takip sonucu Ankara merkez, Çubuk,Kalecik,Bala, Beypazarı ve Polatlı ilçeleri ile Kırıkkale'de hayvan hırsızlığı yapan bir çeteyi gün yüzüne çıkardı.

Son olarak Polatlı'ya bağlı Eskipolatlı köyünde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, çete üyelerini Mamak'ta suçüstü yakaladı.

Örgütün elebaşı olduğu iddia edilen Ertuğrul K. (49), Abdullah K. (32), İsa K. (36), İbrahim K. (40), Cengiz A. (36), Ahmet Y. (53), Mehmet Y. (42), Orhan K. (46), Halil B. (47), Serkan K. (32), Mustafa Y. (28), Mustafa Ö.(41), İbrahim K. (26), Tuncay E. (33), Satılmış A. (47), Gökhan K. (21), Rıdvan T. (33), Hicabi Y. (66), Erkan G. (33) ve Emir A. (39), jandarmadaki sorgularının ardından, ''organize suç örgütü oluşturmak'', ''hırsızlık'' ve ''piyasaya kaçak et sunmak'' iddiasıyla Polatlı Adliyesi'ne sevk edildiler.

Hırsızlık çetesinin hayvanları çaldığı, kestiği ve pazarladığı 1 kamyonet ve 2 pikapa da el konuldu

Öte yandan teknik takip sonucu Mamak'taki bir çiftlik evine baskın düzenlendiği. Yapılan aramada hem çiftlik bahçesinde hem İmrahor Vadisi'nde ''at ve köpek kafatası ile bacakları'' bulunduğu da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum