2.Hapkido Müsabakasında Çubuk Başarısı

2.Hapkido Müsabakasında Çubuk Başarısı

Antalya Delphino Otel'de 16 Mayısta yapılan 2'inci Uluslararası Hapkido Şampiyonasında Çubuk'tan katılan sporcular önemli dereceler elde etti.

Hapkido antrenörü Raziye Akgül, yaptığı açıklamada, 2'inci Uluslararası Hapkido Şampiyonasının yapıldığı   Antalya'ya   Çubuk'tan katılan 6 sporcudan 4'ünün dereceye girdiğini söyleyerek, katıldıkları şampiyonun 3 gün kamp ve 1 gün müsabaka şeklinde yapıldığını belirtti. Şampiyonaya yurt dışından Kore, Afganistan, Irak ve Mısır'ın yanı sıra yurt içinden Ankara,          Malatya, Sivas, İstanbul, Muğla, Aydın, İskenderun, Kahramanmaraş ve Ordu 'dan         157 sporcunun katıldığını ifade eden Akgül, ayrıca hapkido konusunda antrenör kursuda aldıklarını kaydetti.

Antalya'da düzenlene şampiyonaya Çubuk Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla katıldıklarını ifade eden Akgül, 'Belediye Başkanımız       Lokman Özden      'in ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Mensur Toprak'ın sporcularımıza verdikleri desteği boşa çıkartmayarak, ilçemize madalyalarla döndük. Şampiyonada miniklerde Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencilerimizden Kerim Kahya ve İbrahim Öztürk birinci olurken, gençler kategorisinde   Endüstri Meslek Lisesi   öğrencilerimizden Ahmet Aydoğan ikinci ve Mehmet  Öztürk  de üçüncü olmuştur' dedi

Kendilerine destek olmak için 
Antalya 'ya gelen ve müsabakaları sonuna kadar izleyen iş adamlarından Seyit Ahmet Ateş'e ve velilere de teşekkür eden Akgül, her geçen gün Çubuk'un sporda kendi ağırlığını ve büyüklüğünü hissettirmeye başladığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum